Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Kaj je potrebno vedeti pred nakupom dobrih brisalcev?

19.02.2014

Vse dokler nas ne ujame pošten naliv dežja, hudo sneženje ali slana na avtu, se ne zavedamo, kako pomembni so pri vožnji avtomobilski brisalci. Brisalci ključno vplivajo na vidljivost v avtu, zato je pomembno, da svoje delo opravljajo dobro in za njimi ne ostajajo lise oziroma nepobrisane linije. Ker so brisalci izpostavljeni vsem negativnim vremenskim razmeram, guma na njih precej hitro dotraja in preperi. Raziskave so pokazale, da je povprečna življenjska doba brisalcev samo 6 mesecev, zato je pomembno, da redno preverjate v kakšnem stanju so vaši brisalci in jih zamenjate, ko opazite, da njihova površina ni več prožna in gladka.

Kaj je potrebno vedeti pred nakupom dobrih brisalcev?
 
Danes je na trgu veliko različnih vrst brisalcev (klasične metlice s spojlerji in novi »flat« ravni brisalci), zato je težko reči, kateri so res najboljši. Dobro je preveriti kakšna mnenja kupcev, preveriti na forumih in povprašati prodajalce, ki imajo največ izkušenj. Če nakupujete v spletnih trgovinah z opremo za avte, lahko enostavno vidite, kako so ocenjeni določeni brisalci v primerjavi z drugimi (v številu zvezdic, ali številčni oceni), ali preberete morebitne komentarje o pozitivnih ali negativnih izkušnjah kupcev.
 
Preden nove brisalce kupite, morate seveda preveriti, da so primerni za vaše vozilo, saj se velikosti spreminjajo od avta do avta, kljub temu, da so nastavki za brisalce večinoma enotni. Druga stvar, na katero morate biti pozorni, je datum izdelave brisalcev – starejši kot so, manj je prožna guma in prej bodo dotrajali (enako kot velja tudi za gume). 
Za katere koli že brisalce se boste odločili, preverite po nekaj mesecih, če so še v dobri kondiciji, da ne boste ostali na cesti v nepredvidljivih vremenskih razmerah, ki bi zaradi zmanjšane vidljivosti celo povzročila kakšno prometno nesrečo. Poskrbite za svojo varnosti in dobro vidljivost in metlice brisalcev zamenjujte najmanj enkrat letno, če ne kar na pol leta, kakor svetujejo poznavalci. 

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi