Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Posnetek o Siluxu na YouTubu doživel že več kot 100.000 ogledov!

22.08.2014

Včeraj je promocijski posnetek o spletni trgovini Silux.si in trgovcu leta 2013 presegel mejnico 100.000-ih ogledov posnetka! Zahvaljujemo se vsem, ki ste si posnetek ogledali in nam na tak način potrdili, da dobro delamo in si zaslužimo zaupanje naših strank.

Posnetek o Siluxu na YouTubu doživel že več kot 100.000 ogledov!
Do sedaj nam je zaupalo že več kot 45.000 zadovoljnih kupcev, ki so nakupovali med več kot 54.000 avto deli. Ker se na svoje delo dobro spoznamo, svetujemo strankam pred nakupom in odgovorimo na vsa morebitna vprašanja, hkrati pa za svoje izdelke nudimo tudi 44-dnevno garancijo. Pri nas najdete le kakovostne avto dele priznanih proizvajalcev, ki popolnoma ustrezajo originalnim avto delom vaših jeklenih konjičkov. 
 
V naši spletni prodajalni se lahko sprehodite med različnimi kategorijami avto delov, kjer so skrbno razvrščeni vsi pripadajoči izdelki ali pa enostavno v iskalniku poiščete tistega, ki ga potrebujete. Naše cene so pogosto dosti nižje od tistih, ki vam ih ponudijo v avtomehaničnih delavnicah, zato lahko za popravilo vašega jeklenega konjička veliko prihranite, če veste, kje poiskati kakovostne in ugodne avto dele. Pridružite se številnim zadovoljnim kupcem, ki so 100-odstotno varno nakupovali v naši spletni trgovini in postanite zadovoljen kupec tudi vi!