Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

WEBSI - spletna trgovina Silux.si zasedla 3. mesto

20.09.2014

WEBSI – Spletni prvaki že tretje leto zapored v Sloveniji iščejo digitalne presežke Slovenije

WEBSI - spletna trgovina Silux.si zasedla 3. mesto
Iščejo predvsem odgovore na vprašanje »Kdo je dober in kdo zna?«, zato do nagrade pridejo le najboljši, tisti, ki so ustvarili presežke. Pa vendar je projekt prvotno namenjen ocenjevanju, izobraževanju in arhiviranju, ne le podeljevanju laskavih naslovov in nagrad. 
WEBSI – Spletni prvaki so iskali presežke v več različnih kategorijah, s pomočjo strokovne in poslovne žirije, glasa ljudstva in objektivizirane vsebinske analize. Ocenjevanje je potekalo preko spletnih vprašalnikov v mesecu maju in juniju, 12. septembra pa so bili objavljeni rezultati obširne raziskave. 
 
V kategoriji spletnih trgovin je takoj za Mercator Spletno trgovino in Spletno trgovino printink.si zasedla tretje mesto naša Spletna trgovina z avto deli Silux.si. Ker je na slovenskem spletnem tržišču visoka konkurenca med spletnimi prodajalci, smo potrditve iz strani žirije kot tudi uporabniške izkušnje nadvse veseli. Doseženo tretje mesto le dokazuje, da poznamo prave odgovore na pričakovanja in zahteve spletnih nakupovalcev ter stremimo k pravim ciljem. 
 
 
(direktorica: Ana Suban)
 
Na dosežek smo izredno ponosni in se hkrati zahvaljujemo tudi vsem, ki ste namenili dobro oceno naši spletni trgovini. Še naprej se bomo trudili in ustvarjali presežke za naše zveste kupce in vse, ki boste tudi v prihodnje iskali izdelke iz naše široke ponudbe.