Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Silux.si postal spletni trgovec leta 2014 v avto-moto kategoriji

21.11.2014

Projekt Spletni trgovec leta že več let zapored organizira največji spletni trgovski center Ceneje.si, saj se na njihovem portalu srečujeta povpraševanje in ponudba.

Silux.si postal spletni trgovec leta 2014 v avto-moto kategoriji
Projekt ni namenjen zgolj iskanju najboljših spletnih trgovcev v posameznih kategorijah, ampak tudi izobraževanju in pridobivanju novih poslovnih poznanstev. Hkrati smo spletni trgovci lahko analizirali poslovanje svojih spletnih trgovin tako iz tehničnega vidika, kot iz uporabniškega zornega kota. Projekt Spletni trgovec leta prinaša tako pomembne informacije o uporabniški izkušnji in omogoča napredek in razvoj spletnega poslovanja internetnih trgovcev. 
 
Ponosni smo na uspeh spletne trgovine Silux.si, saj smo s tem dobili potrdilo, da dobro delamo in smo na pravi poti. Za naš letošnji uspeh je zaslužen tako glas ljudstva kot analiza spletne strani ter ocena strokovne komisije, zato bi se iz vsega srca najprej radi zahvalili našim zadovoljnim kupcem, ki ste nam izkazali svoje zaupanje in glasovali za nas. Potrdilo strokovne komisije in pozitivna ocena pri analizi, pa le še potrjujeta dejstvo, da smo ustvarili kakovostno spletno okolje in s tem omogočili uporabniku prijazno nakupovanje avto-moto izdelkov. 
 
Zavedamo se, da ne smemo zaspati na lovorikah, zato se bomo trudili, da bo spletno nakupovanje v naši trgovini še bolj prijazno kupcem, da bodo izdelki v naši trgovini najvišje kakovosti in bo ponudba tako obsežna, da bomo lahko zadovoljili še tako zahtevnega kupca. 
Novico o zmagi v kategoriji avto-moto smo prejeli včeraj in se s ponosom razveselili velikega uspeha. Ko v svoje delo vložiš veliko truda in časa, je največja pohvala, če to opazijo tudi drugi in za to prejmeš laskav naziv in lepo nagrado. Hvala še enkrat za vaše zaupanje in vaše glasove!