Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Novoletno voščilo

09.12.2014

Tik pred nami so že božično-novoletni prazniki, zato bi se vam radi zahvalili za vaše izkazano zaupanje ter vam zaželeli vse dobro v letu, ki prihaja.

Novoletno voščilo
Leto 2014 si bomo zapomnili po iskrivem nazivu Spletni trgovec leta v avto-moto kategoriji, ki ste nam ga zadovoljni kupci in neodvisni ocenjevalci podelili v natečaju portala ceneje.si. Nagrada nas je še bolj spodbudila, da bomo v prihodnje še več delali in bo naša trgovina še bolj prijazna kupcem, hkrati pa bomo obiskovalce tudi osveščali z informacijami iz avto-moto področja in dodali piko na i k izkušnji obiskovalca strani silux.si. 
 
Obdobje med prazniki in pred začetkom novega nepopisanega lista prihajajočega leta je pravi čas za pregled preteklega leta in poslovanja, čas za pripravo še boljših načrtov za prihodnost in popravljanje morebitnih spodrsljajev v preteklosti. Želimo si, da boste tudi v bodoče zadovoljni z našo ponudbo, da bodo cene dostopne prav vsem, da bo kakovost izdelkov na visokem nivoju in da bo odnos do kupcev še bolj prijazen in profesionalen. 
 
 
 
Naj bodo letošnji prazniki polni razumevanja in družinske topline, sreče in veselja. Novo leto 2015 pa naj se zopet zapiše z velikimi zlatimi črkami v vaš spomin, kot še eno uspehov in zadovoljstva polno leto, ki se ga boste še dolga leta radi spominjali!
 
Srečno!