Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Prihaja priročnik za domača popravila jeklenih konjičkov!

07.01.2015

Za naše jeklene konjičke je potrebno skrbeti, da nas na pustijo na cedilu, ko jih najbolj potrebujemo. Je že res, da smo od naših osebnih prevoznih sredstev vedno bolj odvisni in nanje navezani, zato je vsak nasvet, ki nam lahko prihrani čas ali denar dobrodošel.

Prihaja priročnik za domača popravila jeklenih konjičkov!
Kot veliki ljubitelji poskočnih in dobro delujočih jeklenih konjičkov smo se odločili, da za naše zveste obiskovalce strani pripravimo priročnik, ki bo olajšal vzdrževanje avtomobila in hkrati nudil kup koristnih nasvetov in informacij o vzdrževanju in popravilih vozila vsakemu vozniku. 
 
Priročnik se imenuje 6 praktičnih nasvetov za vzdrževanje avtomobila in v sebi skriva veliko koristnih informacij za ljubitelje avtomobilov. Namreč več kot sami vemo, več časa in denarja lahko prihranimo. Pa naj bo to enostavna menjava pregorele žarnice, zamenjava počene pnevmatike ali pa menjava motornega olja. Je že res, da vse to lahko opravijo v avtomehanični delavnici, a veliko ljudi še vedno želi vsaj del popravil in vzdrževalnih del opraviti sami. Med ta opravila zagotovo spadajo naslednja:
 
  • menjava motornega olja,
  • menjava izpraznjene pnevmatike,
  • zagon avtomobila pri praznem akumulatorju
  • menjava žarnice,
  • menjava metlic brisalcev in
  • menjava zračnega filtra.
V našem priročniku boste našli vse potrebne informacije za popravilo in napotke, kdaj se je boljše obrniti na pomoč strokovnjaka. Znanje o najpogostejših težavah z avtomobili vam bo zagotovo koristilo, ko se boste znašli v neljubi situaciji na cesti ali pa boste lahko pomagali drugemu vozniku v težavah. 
 
Takšen priročnik bi moral biti poleg navodil za uporabo vsakega vozila, tako zelo uporaben je!
 
TUKAJ si lahko preneste riročnik. Pa srečno na cesti!
 

 

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi