Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Silux je za naravno! Nagrajujemo nakupe!

12.01.2015

Silux je za naravno! Zato nagrajuje nakupe med 25€ ter 100€ z naravnimi, ročno izdelanimi mili.

Silux je za naravno! Nagrajujemo nakupe!

Na voljo so v treh izvedbah: Lapacho, mate in žajbelj. Vsako je svojevrstno v svojem delovanju in imajo prijeten vonj. Dodana so jim ekstradeviška olja in s tem še bolje poskrbijo za nego naše kože. Mila imajo poživljajoč učinek, osvežujejo in vračajo energijo ter nahranijo našo kožo in jo primerno zaščitijo.

Mini mila, opremljena v lični embalaži so primerna kot darilo, za uporabo na potovanjih, kampiranju in drugod ali za uporabo v lastni kopalnici za vse, ki radi preizkušajo / uporabljajo različne vrste mil.  

 

Zakaj uporabljati ročno izdelana naravna mila?

Vsi poznamo industrijska mila. Ta izdelujejo v velikih serijah, dodajajo jim konzervanse, umetna barvila in druge kemikalije,  ki izboljšajo predvsem videz  in vonj, predvsem pa rok trajanja. Vse to pa ima izredno agresiven učinek na kožo.

Naravna ročno izdelana mila pa so narejena brez dodatkov in nevarnih konzervansov in ne vsebujejo umetnih dodatkov, ki agresivno delujejo na kožo. Odlikujejo pa jih vse sestavine, ki jih mora imeti dobro, vrhunsko milo. Izdelujejo jih ročno, v butičnih količinah. Koža je največji organ, zato je smiselno, da z njo ravnamo nežno in preudarno. In uporaba naravnih mil, je vsekakor pametna izbira. Uporabljajmo torej naravna mila in koža vam bo hvaležna! 

Ob bližajočem prazniku Valentinovega so mila primerna kot samostojna ali dopolnilna  darila ljubljeni, nam dragi osebi. Sestavite si darilo po svojem izboru. Več o naravnih in zdravih izdelkih najdete na www.longvita.si.