Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Skupaj z Longvito nagrajujemo nakupe

01.04.2015

Longvita je za SILUX tokrat pripravila čaje iz svoje bogate ponudbe. Dejanska moč čaja se ne skriva v zdravljenju akutnih bolezni, temveč v ohranjanju zdravja ter aktivni skrbi za zdravje.

Skupaj z Longvito nagrajujemo nakupe

Čaj je pijača, ki je primerna za pitje tekom dneva in skrbi za hidracijo telesa. Vsak človek mora popiti dnevno minimalno dva litra tekočine – najbolj priporočljiva je voda, čaj pa je lahko primerno nadomestilo vodi, še posebej ker vsebuje minerale, vitamine in antioksidante, ki poskrbijo za svež in mladosten videz. (več o čaju – http://longvita.si/blog/9/o_zelenem_caju)

Poleg hidracije ima pravi čaj (zeleni, črni) tudi velik pomen pri ohranjanju budnosti. Z razliko od kave, katere učinek je sunkovit, a kratkotrajen, čaj svojo poživljajočo energijo sprošča počasi in učinek traja dlje časa. Poskrbi pa tudi za povečano zbranost misli ter ostrejše zaznavanje.

Hidracija telesa, budnost in jasne misli so pomembni dejavniki za vsakega voznika, ki jih je potrebno upoštevati, posebej ob prihajajočih toplejših dnevih. Pomladna utrujenost pa je že pregovorno prisotna.

Poleg tega se dejanska moč čaja se ne skriva v ohranjanju zdravja ter aktivni skrbi za zdravje.

Skupaj u Longvito  smo naredili izbor treh vrst čajev /daril:

  •      Special gunpowder (zeleni čaj),
  •      China rose tea (aromatizirani črni čaj) in
  •      Šipek brez pešk (domači gorski čaj) -  ročno nabrani in naravno sušeni 

Preizkusite jih, ne bo vam žal! Veseli bomo tudi vaših odzivov.

Pa še nasvet – kako pripravite svoj športni napitek s kombinacijo čajev, ki vas bo ohranjal budne in istočasno skrbel za hidracijo vašega telesa:

  •     Skuhajte zeleni ali črni pravi čaj (po okusu) - priprava čaja  
  •     Skuhajte šipkov ali drugi (sadni čaj) po lastnem okusu 

Oba ohlajena čaja v razmerju 2:1 zmešajte in dodajte še kokosovo vodo (čaji: kokosova voda -  50:50), ter nekaj naravnega sladkorja (stevija, kokosov sladkor), če vam ugaja bolj sladka pijača.