Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Korita prtljažnika 27% ceneje! Brez popustne kode!

29.07.2015

V prtljažniku avtomobila imejte vedno vse pod nadzorom – korito prtljažnika naj vam pri tem pomaga! Gumijasta podlaga prepreči razlitje tekočin, varuje dno prtljažnika pred umazanijo in zaradi protizdrsne zaščite predmeti po prtljažniku med vožnjo ne bodo več mogli prosto drseti sem ter tja.

Korita prtljažnika 27% ceneje! Brez popustne kode!
Če v svojem avtomobilu pogosto prevažate tovor, ki pušča veliko sledi ali ga uporabljate za prevoz hišnih ljubljenčkov, bo korito prtljažnika najboljša izbira za več reda in čistoče v vašem jeklenem konjičku. Namesto sesanja korito prtljažnika le izvlecite in odstranite umazanijo. Po potrebi ga lahko operete z vodo in blagim čistilom ter ponovno namestite v svoj prtljažnik. Zdaj vas nikoli več ne bo skrbelo za nadležno čiščenje prtljažnika, saj je korito prtljažnika enostavno vzeti iz njega in ga očistiti v izjemno kratkem času.
 
Kompaktna in ravna površina za odlaganje vaše prtljage bo poskrbela za varen transport in vam omogočila, da pod njo elegantno pospravite obvezno in dodatno opremo. Korito prtljažnika je elegantna rešitev tudi za tiste z najbolj zahtevnim estetskim čutom. 
Preverite našo ponudbo in si privoščite korito prtljažnika za vašega jeklenega konjička še danes! Zdaj so vsa korita znižana za 27% (ni potrebno vpisovati nobene popustne kode), zato boste z nakupom tudi prihranili!

Naročite si svoje korito prtljažnika zdaj!