Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Novost pri Siluxu – tipski avto tepihi!

05.11.2015

Pri Siluxu so po novem na voljo avto tepihi, ki se bodo končno ujemali z obliko tal v vašem vozilu, saj smo v svojo ponudbo vključili gumijaste tepihe za vse znamke in modele vozil. Evropski proizvajalec Geyer&Hosaja proizvaja gumijaste avto tepihe vrhunske kakovosti, ki bodo zaščitili tla vašega vozila in preprečili, da bi voda in umazanija nečela dno vašega jeklenega konjička.

Novost pri Siluxu – tipski avto tepihi!

3 razlogi, zakaj so tipski tepihi boljši od univerzalnih:

  1. Prekrijejo celotno površino tal vašega vozila in zato boljše zaščitijo pred umazanijo.
  2. Ker se popolnoma ujemajo z obilko tal, ne bodo drseli pod nogami in vas motili med vožnjo.
  3. Onemogočajo poškodbe pločevine dna vašega vozila, ki bi jih povzročila voda ali umazanija, ko bi pronicala skozi nezaščiten del tal.

Že nekaj časa uporabniki vozil iščejo boljši način za zaščito tal v svojih vozilih, saj so to običajno eden najbolj obrabljenih delov v vozilih. Avtomobilska industrija je svojo pozornost bolj namenila v razvoj modernih tehnologij varnosti in podobno, zato so tepihi eden najmanj tehnološko razvitih delov avto opreme, čeprav izjemno pomembni iz vidika zaščite vašega vozila. Dejstvo je, da so tepihi izpostavljeni  vsakodnevnim obrmenitvam naših nog in čevljev, kot tudi vremenskim razmeram. Pesek, blato, padavine vseh vrst in umazanija od zunaj se vsakodnevno znajdejo na njih, zato je nadvse pomembno, da imate kakovostne tepihe, ki zaščitijo tako oblogo tal kot tudi samo ogrodje vozila. Rja zaradi vlage se lahko hitro razširi, sploh če nanjo niste pozorni in se skriva pod tekstilo oblogo vašega vozila. Tipski tepihi iz kakovostne gume lahko preprečijo udor umazanije in vode, zato so predvsem v zimskem času obvezna oprema vsakega vozila. Če še nimate svojih gumijastih tepihov, je zdaj pravi čas, da jih nabavite. Vaš jekleni konjiček vam bo hvaležen za skrb in zaščito, obraba tal vašega vozila pa bo občutno manjša, kot poprej.