Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Spletna trgovina Silux.si je tudi letos postala Slovenski trgovec leta v avto-moto kategoriji

30.11.2015

Spletnemu nakupovanju v Sloveniji zaupa čedalje več uporabnikov interneta. Spletni trgovec leta je projekt, ki dodatno poganja razvoj in s tem napredek spletne prodaje v Sloveniji. Četrtič zapored ga izvaja podjetje Ceneje d.o.o., ki upravlja vodilni slovenski portal za primerjalno nakupovanje Ceneje.si. Temelj njihovega večletnega raziskovalnega projekta o nakupovalnih navadah na spletu so mnenja in izkušnje več kot 100.000 spletnih nakupovalcev v Sloveniji. Njihove raziskave med drugim kažejo, da trend spletnega nakupovanja v Sloveniji narašča, saj beleži več kot 20 odstotno rast, obenem pa je postalo tehnološko napredno in internacionalno.

Spletna trgovina Silux.si je tudi letos postala Slovenski trgovec leta v avto-moto kategoriji
Na letošnje tekmovanje za Spletnega trgovca leta 2015 se je prijavilo kar 92 uspešnih spletnih trgovin, za katere je glasovalo več kot 33.000 zadovoljnih slovenskih kupcev preko spleta. Pri ocenjevanju so se poleg glasov naroda upoštevali tudi tehnična dovršenost, vsebinski, strokovni ter izobraževalni kontekst posamične spletne trgovine. Tiste s korektnimi, zanesljivimi in sodobnimi poslovnimi praksami pri poslovanju na spletu, kot je na primer izjemna podpora strankam, so imele absolutno prednost pri ocenjevanju, saj imajo dodano vrednost za potrošnike. Med njimi je tudi naša spletna trgovina Silux.si, ki je že drugo leto zapored zmagala ter dobila laskavi naziv Slovenski trgovec leta 2015 v kategoriji avto-moto, na kar smo izjemno ponosni. Nagrado za odličnost spletne prodaje smo prejeli 24. novembra na ekskluzivni lokaciji Ljubljanskega gradu v Ljubljani, kjer se je odvijala Konferenca o spletnem nakupovanju sMind. Na konferenci so med drugim potekala tudi izvirna predavanja o trendih spletne prodaje. Cilj organizatorjev celotnega projekta je spletne trgovce usmeriti k pomembnosti digitalnega oglaševanja, uporabnike pa z osveščanjem o varnosti in enostavnosti privabiti k spletnim nakupom.
 
 
Izjemno smo hvaležni za vsak opravljeni nakup in izkazano zaupanje vsakemu od vas. Celotna ekipa Silux je z osvojeno prestižno nagrado dobila nov elan in motivacijo za nove podvige. V zadovoljstvo nam bo še naprej ohranjati ugodne cene, dodatno nadgrajevati našo obsežno ponudbo avto delov ter vam nesebično pomagati pri nakupu.