Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Kdaj je smiselna nabava pickup-a?

01.08.2016

Moderni pick-up-i so postali luksuzna vozila svoje vrste, saj se nekateri novejši modeli lahko ponašajo tudi s pametnimi informacijskimi in navigacijskimi sistemi, ogrevanimi usnjenimi sedeži za pet oseb, zmogljivo klimatsko napravo in še bi lahko naštevali. Če je notranjost mehka in udobna, še ne pomeni, da niso visoko zmogljivi. Zasnovani so namreč tako, da premagujejo zahteven teren in so vsestransko uporabni. Tokrat raziskujemo, za kakšne namene uporabljati pick-up-a in kdaj je nabava smiselna.

Kdaj je smiselna nabava pickup-a?

Pick-up-i za profesionalne uporabnike

Po svoji osnovni namembnosti so to delovna vozila z dolgoletno tradicijo. Pick-up-i so zasnovani za dolgoletno zanesljivo opravljanje najzahtevnejših del, zato so namenjeni predvsem profesionalnim uporabnikom. 
 
Pick-up  se lahko spremeni v delovno, gasilsko, interventno vozilo ali vozilo za posebne prevoze, saj je dovolj prostoren in zmogljiv, da opravlja tudi plemenite družbene funkcije. Če imate podjetje,  boste plačali dosti nižjo ceno registracije kot pri osebnih vozilih s tako veliko močjo motorja, saj pick-up spada med lahka tovorna vozila. Poleg številnih prednosti  so tudi cene pick-up vozil glede na ostala vozila dokaj ugodne. Pick-up vozilo lahko ob nakupu postane vaše osnovno sredstvo, kar pomeni, da si pri nakupu vozila in nadgradenj lahko poračunavate DDV. Pick-up-i so veliko bolj praktični, okretni in udobni za hitre opravke kot kombiji in ostala dostavna vozila. Z nakupom pick-up vozila lahko v vašem podjetju prihranite veliko denarja, predvsem pa postanete zelo fleksibilni in veliko bolj efektivni pri izvajanju poslovnih storitev.
 
 

Pick-up-i za osebno uporabo

Vaše pick-up vozilo lahko odlično prilagodite vašemu namenu uporabe. S pomočjo velikega spektra nagradenj lahko iz njega naredite osebno, športno, terensko, počitniško vozilo. Poleg tega lahko vaše vozilo samo v parih trenutkih spremenite v vozilo s popolnoma drugačno funkcijo, saj lahko nadgradnje, kot je npr. trda streha,  poljubno snemavate in jih znova nadgradite. 
 
Pickup vozilo je lahko popolno vozilo za vikend avanture. Ne glede na to, kakšne so razmere na cesti, vas bodo še posebej tisti, ki so opremljeni s štirikolesnim pogonom, zagotovo pripeljali na cilj. Če morate prečkati kakšno neprijazno, stransko pot da bi prišli do svojega priljubljenega mesta za kampiranje ali voziti po snegu da bi prišli do smučišča, vas bo dober, ustrezno opremljen pickup zagotovo pripeljal do tja.  S pickupom se vam namreč ni treba bati zimskih razmer. 
 
Tro ali štirikolesniki, dirkalna kolesa, motorji...večino teh ne moremo voziti po javnih cestah, zato jih je potrebno odpeljati nekam, kjer je to mogoče. Najbolje se pri tem izkaže pickup, ki je dovolj močan, da vleče tudi čolne in druga večja plovila. Če želite veliko potovati po neznanih razpotjih, potem je pick-up vozilo gotovo najprimernejša rešitev, saj različne nadgradnje omogočajo najboljšo prilagoditev vašim razmeram na cesti. Družine lahko naprimer natovorijo opremo za kampiranje, kolesa in druge reči, z njim pa boste lahko priskočili na pomoč prijatelju pri selitvi. 
 
Če se znajdete v prometni nesreči s pickupom, boste v njem varnejši in jo morda odnesli le s praskami, saj so ti mogočni lepotci visoko odporni na udarce, opremljeni pa so s številnimi sistemi za nadzor stabilnosti, tehnologijami pametnega zaviranja in celim spletom zračnih blazin.
 
Veliki pickupi izražajo moč in presenco, zato z njimi vsekakor ne boste ostali neopaženi. Več kot boste od pickupa zahtevali, več bo zmogel. Če ste se prepoznali v zgornjih besedah, potem vam nakup pick-up-a toplo priporočamo, saj boste težko našli zanesljivejšega partnerja na cesti življenja.