Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Predstavitev HOPIN TAXI storitve in aplikacije

19.10.2016

Danes ni več dovolj samo hiter in zanesljiv prevoz z enega mesta na drugo. Želimo si boljšo informacijo, enostaven nadzor nad stroški, pa tudi preprosto brezgotovinsko plačilo za vožnjo. Vse našteto je zaobjela zanimiva in uporabna aplikacija HOPIN TAXI, ki je bila razvita leta 2012 v Bratislavi. Dodano vrednost daje taksi storitvam v Bratislavi, Kijevu, Pragi, Ostravi, Žilini in Košicah, od sredine avgusta naprej pa tudi v Ljubljani.

Predstavitev HOPIN TAXI storitve in aplikacije

Preprosta in brezplačna uporaba

HOPIN TAXI je preprosta brezplačna aplikacija, ki jo namestimo na pametni telefon ali tablico. Namestitev z GooglePlay, Apple Store, Windows Phone ali Amazon Store je hitra, saj si lahko takoj zatem brez telefonskega klica in brez registracije naročite taksi s samo tremi kliki. HOPIN TAXI podpira najbolj razširjene svetovne jezike, vključno s slovenskim in angleškim. 
 

Kako deluje HOPIN TAXI aplikacija?

Aplikacija ima zelo napreden in zanesljiv algoritem ter nudi odlično uporabniško izkušnjo. Na lokacijo, kjer se nahajate, premišljeno pošlje najbližji prosti taksi. Določite si izhodiščno točko, določeno z GPS pozicijo, lahko pa jo spremenite tudi ročno, tako da vpišete ciljni naslov. Na voljo so vam številne dodatne možnosti in kriteriji izbire; izberete lahko ceno na kilometer, tip avtomobila ali dobro ocenjenega voznika. Pred končnim naročilom boste točno vedeli, kdo vas bo prišel iskat in s katerim avtomobilom. Nič več vam ne bo porebno zunaj zmrzovati ali se potiti pod žgočim soncem, saj boste naročeni taksi do prihoda lahko spremljali na zemljevidu in točno vedeli, kje se nahaja in kdaj se morate odpraviti na dogovorjeno lokacijo. Odlično, kajne? Poleg izjemne preprostosti aplikacija HOPIN TAXI nudi tudi transparentnost – že pred vstopom v taksi vam izračuna približno ceno vožnje. Prevoz lahko plačate z gotovino ali pa kar neposredno v aplikaciji s plačilno kartico. Cena taksija, naročenega s HOPIN TAXI aplikacijo je največ 0,89 Eur na kilometer, štartnina znaša 1 Eur, minuta taksistovega čakanja pa vas bo stala 0,29 Eur. Kot nov uporabnik prejmete 5 Eur bonusa, ki ga lahko porabite v prvem mesecu od prenosa aplikacije.
 
Aplikacija hrani zgodovino vseh vaših voženj, tako da lahko spremljate, kdaj ste se s kom peljali. Izberete si lahko tudi svojega priljubljenega voznika in ga tako naslednjič hitreje kontaktirate. Voznike lahko tudi ocenjujete in tako preprečite, da bi vas naslednjič prišel iskat voznik, s katerim niste bili zadovoljni. 
 
V dveh letih, odkar aplikacija realno deluje, si je HOPIN TAXI namestilo več kot 200.000 uporabnikov, aplikacija pa posreduje v povprečju skoraj 100.000 naročil mesečno. 
 

Priložnost za taksiste

Aplikacija HOPIN TAXI je dobra priložnost tudi za taksiste. HOPIN TAXI je v Ljubljani trenutno v začetni fazi in medse vabi vse taksiste, ki bi želeli preko aplikacije prejemati naročila. Ustanovitelji storitve so prepričani, da bo naročil veliko, pripravljene pa imajo tudi finančne spodbude in sistem nagrajevanja za tiste, ki bodo sprejemali več naročil. Načrtujejo, da bodo v roku enega leta v sistem prijavili 300 taksistov v Ljubljani, ki bodo izmenično vpisani v aplikacijo, mesečno pa si obetajo 50 tisoč naročil. Voznik ponudniku storitve  plača sedem odstotkov od posamezne vožnje. V sistem se lahko prijavijo le vozniki z veljavno licenco, saj vozila in voznike redno preverjajo.