Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Za vse avto fanatike - najboljši avto vloger-ji

24.08.2017

Če še niste slišali za vlogerje, je zdaj pravi čas, da izveste kdo so to in kaj lahko od njih izveste. Gre za posameznike, ki objavljajo video bloge na Youtube-u in v prispevkih opišejo in posnamejo svoje izkušnje z izjemnimi luksuznimi avtomobili. Pred popularizacijo Youtube-a in prihoda vlogerjev, ste prispevke o avtomobilih lahko spremljali samo na TV v posebnih oddajah. Danes pa ni več tako. Na svetovnem spletu je množica posnetkov o avtomobilih, ki jih objavljajo posamezniki – vlogerji.

Za vse avto fanatike - najboljši avto vloger-ji
Mladi, ambiciozni, podjetniško usmerjeni in z res debelo denarnico – to so vlogerji, ki imajo že na tisoče gledalcev in sledilcev na Youtube-u. Skozi posnetke gledalci lahko na neka način podoživijo svoje sanje po vožnji v luksuznih vozilih.
Predstavili vam bomo nekaj najbolj gledanih in simpatičnih vlogerjev. A pred tem še opozorilo: pripravite si robčke, če se vam bodo slučajno pocedile sline. :D.

5 najbolj zanimivih in gledanih vlogerjev  v Veliki Britaniji

  • Shmee150 (742.399 sledilcev) v svojih posnetkih vozi vozila: McLaren 675LT, Ferrari FF, Porsche Cayman GT4. Njegova kolekcija avtomobilov bo povzročila, da se vam pocedijo sline. Primer njegovega tipičnega prispevka: iti z McLaren-om na pizzo v Monako. 
  • Mr JWW (92.345 sledilcev) se v posnetkih predstavlja v vozilih: Porsche 911 GT3, Range Rover, Ferrari F12. Vedno do potankosti urejeni Mr JWW je med najbolj privlačnimi svoje generacije vlogerjev, njegov blog pa dokazuje, da zna prav tako dobro pisati, kot govoriti o izkušnjah s svojimi luksuznimi vozili. Primer njegovega tipičnega prispevka: debata o tem, ali naj kupi McLaren 570S. 
  • Supercars of London (465.062 sledilcev) uporablja Mercedes AMG GT S. Vedno nasmejani Paul Wallace aka Supercars of London je svojo vlogersko kariero pričel daljnega leta 2006 s prispevki o Aston Martin-ih. Svojo Youtube slavo je izkoristil za lansiranje lastne blagovne znamke oblačil Supercars of London. Tipičen prispevek: Prevzem njegovega novega Mercedeza. 
  • Lord Aleem (263.261 sledilcev) se predstavlja v vozilih: Porsche 911 Turbo S, Mercedes C63 AMG, Mercedes G-Class. Aleem Iqbal aka Lord Aleem je sin lastnika podjetja za najemanje luksuznih vozil, a v svojih posnetkih ne predstavlja le zavidljivo družinsko kolekcijo avtomobilov, ampak tudi čisto osebne posnetke, kako na primer poljubi mladička šimpanza. Tipičen posnetek: kako gre k frizerju v svojem Ferrari-ju 458 Spider. 
  • Seen Through Glass (152.789 sledilcev) vozi Jaguar F-Type. Neverjetno simpatičen fant, ki ga ni strah vprašati kar koli, tudi kaj žgečkljivega. Domiseln pristop k snemanju in njegova simpatičnost skupaj tvorita njegovo posebnost in sta zaslužna za njegovo priljubljenost med vlogerji. Tipičen video: Intervju z Jensonom Buttonom v njegovem McLaren-u 650S. 
Mr JWW