Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Novo v ponudbi! LED H7, H4, H11, H8, H1, H3 žarnice

28.11.2017

V našo ponudbo žarnic smo uvrstili LED žarnice tipa H7, H4, H11, H3, H1 ter H8. Led žarnice zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, saj dosežejo do 10.000h delovanja. Preverite ter preizkusite naše LED žarnice. Jamčimo z 12 mesečno garancijo! Žarnice so v skladu z direktivi CE, RoHs, FCC.

Novo v ponudbi! LED H7, H4, H11, H8, H1, H3 žarnice

 

NOVO! PREDSTAVLJAMO VAM NAJMANJŠ​O ŽARNICO Z VENTLATORJEM NA TRŽIŠČU! MODEL MINI TY!

V ponudbo smo uvrstili 2 modela oziroma tipa žarnic. LED žarnice s podnožjem H7 ter H4. Obe žarnici imata 360 stopinjski snop svetlobe, moč 30W na posamezno žarnico, ki sveti z belo svetlobo do 6500K. Za samo delovanje jamčimo z 12 mesečno garancijo! Za primerjavo glede same dimenzije žarnice, smo poleg TY modela uvrstili še našo preostalo ponudbo žarnic T8, CSP, COB, CSP fanless in druge.

 


Uporabljen je najbolj kakovostni Led chip (Bridelux), ki zagotavlja odličen svetlobni snop. Žarnice je opremljena z 2 ali več LED diodami, odvisno je predvsem od samega tipa podnožja žarnice.

 

Samo ohišje žarnice je narejeno iz trpežnega aluminijastega ohišja, pod katerim je vgrajen ventilator za hlajenje. Vrhunski sistem ventilacije proizveden na Japonskem omogoča vrtljaje v višini 10.000 obratov na minuto ter tako poskrbi za 40% boljše hlajenje od ostalih LED ali Xenon žarnic. Žarnice prav tako ne javljajo napake računalnika za pregorelo žarnico (can-bus). So odporne na različne vremenske vplive in imajo dolgo življensko dobo (do 10.000 delovnih ur). Žarnice so v skladu z direktivi CE, RoHs, FCC.

 

Priporočamo vam našo ponudbo Premium LED žarnic!

Video navodila

Posnetki naših kupcev

 

Silux ponudba LED žarnic / tip podnožja

                  H4 LED žarnice                                                         H7 LED žarnice

 

 

                     

                  H11 LED žarnice                                                        H8 LED žarnice

 

                     

                  H3 LED žarnice                                                         H1 LED žarnice

 


 

Premium ponudba LED Žarnic

V samo ponudbo smo uvrstili tudi premium T8 LED žarnice "Red storm". Pri njih je uporabljen najnovejši Led chip (ZES - dodatno sprogramiran), ki zagotavlja še bolj koncentrirani svetlobni snop. Žarnica je opremljena z 8 ali več LED diodami, odvisno je predvsem od samega tipa podnožja žarnice. 

Samo ohišje žarnice je narejeno iz trpežnega črnega aluminijastega ohišja, pod katerim je vgrajen ventilator za hlajenje. Vrhunski sistem ventilacije proizveden na Japonskem omogoča vrtljaje v višini 10.000 obratov na minuto ter tako poskrbi za 40% boljše hlajenje od ostalih LED ali Xenon žarnic. Svetilnost žarnic je 4000 LM na posamezno LED žarnico. Delujejo v okolju od -40°C pa do +80°C. Nazivna moč posamezne žarnice je 30W, skupaj na komplet set je torej 60W. Žarnice prav tako ne javljajo napake računalnika za pregorelo žarnico (can-bus).

Žarnice so v skladu z direktivi CE, RoHs, FCC ter imajo IP65 stopnjo vodoodpornosti. Garancija žarnic je 12 mesecev!

 

Stopnja reklamacij ter nedelovanja pri T8 LED žarnicah je samo 0.1% do 0.3%! Proizvajalec si prizadeva v kolikor stopnja nedelovanja preseže 3%-5%, se kompletna serija žarnic zamenja in s tem prepreči nadaljnje nedelovanje LED žarnic trenutne izdane serije.

Silux premium ponudba LED žarnic / tip podnožja

 

 

                  H4 LED žarnice                                                         H7 LED žarnice

 

                  H4 LED žarnice TY model                                        H7 LED žarnice TY model

 


 

Video navodila LED H7 žarnice

 

Video navodila LED H1 žarnice

 

Video navodila LED H4 žarnice

 

Posnetki naših kupcev