Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Novo v ponudbi! LED H7, H4, H11, H8, H1, H3 žarnice

28.11.2017

V našo ponudbo žarnic smo uvrstili LED žarnice tipa H7, H4, H11, H3, H1 ter H8. Led žarnice zagotavljajo dolgo življensko dobo, saj dosežejo do 10.000h delovanja. Preverite ter preizkusite naše LED žarnice. Jamčimo z 12 mesečno garancijo! Žarnice so v skladu z direktivi CE, RoHs, FCC.

Novo v ponudbi! LED H7, H4, H11, H8, H1, H3 žarnice

NOVO! PREDSTAVLJAMO VAM NAJMANJŠ​O ŽARNICO Z VENTLATORJEM NA TRŽIŠČU! MODEL MINI TY!

V ponudbo smo uvrstili 2 modela oziroma tipa žarnic. LED žarnice s podnožjem H7 ter H4. Obe žarnici imata 360 stopinjski snop svetlobe, moč 30W na posamezno žarnico, ki sveti z belo svetlobo do 6500K. Za samo delovanje jamčimo z 12 mesečno garancijo! Za primerjavo glede same dimenzije žarnice, smo poleg TY modela uvrstili še našo preostalo ponudbo žarnic T8, CSP, COB, CSP fanless in druge.

LED žarnice

primerjavazarnic

LED žarnice

 


Standardna ponudba LED Žarnic

Uporabljen je najbolj kakovostni Led chip (Bridelux), ki zagotavlja odličen svetlobni snop. Žarnice je opremljena z 2 ali več LED diodami, odvisno je predvsem od samega tipa podnožja žarnice.

Samo ohišje žarnice je narejeno iz trpežnega aluminijastega ohišja, pod katerim je vgrajen ventilator za hlajenje. Vrhunski sistem ventilacije proizveden na Japonskem omogoča vrtljaje v višini 10.000 obratov na minuto ter tako poskrbi za 40% boljše hlajenje od ostalih LED ali Xenon žarnic. Žarnice prav tako ne javljajo napake računalnika za pregorelo žarnico (can-bus). So odporne na različne vremenske vplive in imajo dolgo življensko dobo (do 10.000 delovnih ur). Žarnice so v skladu z direktivi CE, RoHs, FCC.

Video navodila

Posnetki naših kupcev

 

Silux ponudba LED žarnic / tip podnožja

Žarnice LED H7

Žarnica H7

Žarnice LED H4

Žarnica H4

Žarnice LED H1

Žarnica LED H1

Žarnice LED H11

Žarnica LED H11

Žarnice LED H3

Žarnica LED H3

Žarnice LED H8

Žarnica LED H8

 


 

Premium ponudba LED Žarnic

V samo ponudbo smo uvrstili tudi premium T8 LED žarnice "Red storm". Pri njih je uporabljen najnovejši Led chip (ZES - dodatno sprogramiran), ki zagotavlja še bolj koncentrirani svetlobni snop. Žarnica je opremljena z 8 ali več LED diodami, odvisno je predvsem od samega tipa podnožja žarnice. 

Samo ohišje žarnice je narejeno iz trpežnega črnega aluminijastega ohišja, pod katerim je vgrajen ventilator za hlajenje. Vrhunski sistem ventilacije proizveden na Japonskem omogoča vrtljaje v višini 10.000 obratov na minuto ter tako poskrbi za 40% boljše hlajenje od ostalih LED ali Xenon žarnic. Svetilnost žarnic je 4000 LM na posamezno LED žarnico. Delujejo v okolju od -40°C pa do +80°C. Nazivna moč posamezne žarnice je 30W, skupaj na komplet set je torej 60W. Žarnice prav tako ne javljajo napake računalnika za pregorelo žarnico (can-bus).

Žarnice so v skladu z direktivi CE, RoHs, FCC ter imajo IP65 stopnjo vodoodpornosti. Garancija žarnic je 12 mesecev!

Stopnja reklamacij ter nedelovanja pri T8 LED žarnicah je samo 0.1% do 0.3%! Proizvajalec si prizadeva v kolikor stopnja nedelovanja preseže 3%-5%, se kompletna serija žarnic zamenja in s tem prepreči nadaljnje nedelovanje LED žarnic trenutne izdane serije.

Žarnica H3

 

Žarnica H7

 

Žarnica H7

 

 

Žarnica H4

 

 


 

Video navodila LED H7 žarnice

 

Video navodila LED H1 žarnice

 

Video navodila LED H4 žarnice

 

Posnetki naših kupcev

 

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi