Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Vetrobransko steklo brez ledu tudi sredi hude zime!

08.01.2018

Poslovite se od škropljenja z sredstvi proti zmrzovanju stekel ali strganja stekla v mrzlih jutranjih urah! Ponujamo vam pokrivalo za vetrobransko steklo.

Vetrobransko steklo brez ledu tudi sredi hude zime!

Večnamenska učinkovita zaščita

Je primeren za vse letne čase, saj nudi odlično zaščito pred poledenitvijo stekel pozimi, hkrati pa poleti preprečuje segrevanje armaturne plošče ter varuje pred vročimi sončnimi žarki. 
 
 
Črna stran pokrivala na zunanji strani nudi zaščito pozimi, srebrna stran pa poleti.
Poleg tega vam prihrani čas, tekočino za pranje stekla ter podaljša življenjsko dobo metlic brisalcev. 
 
 
 

Enostavna namestitev v 30 sekundah

Enostavna namestitev s pomočjo 6 magnetov ter dveh velikih trakov, ki jih pritrdite med sprednja  vrata na vsaki strani avtomobila ter tako onemogočite, da bi ga kdo ukradel ali bi ga veter odpihnil.
 
 
 

Kakovostni in trpežni materiali

Izdelan je iz izredno trpežnega vodoodpornega materiala, ki zdrži v vseh letnih časih. Na področju vogalov in magnetov pa ima posebno ojačitev, katera preprečuje kakršnokoli morebitno praskanje po vozilu. 
 
 
 

Prihranek časa

Ste eden izmed tistih, ki se pozimi zbudijo toliko prej, da si očistijo steklo na avtomobilu preden gredo v službo? Odslej vam ne bo več potrebno izgubljati časa z zgodnejšim vstajanjem in čiščenjem stekla.
 

 

 

Univerzalna velikost

Pametno pokrivalo lahko uporabljate na vozilih različne velikosti, saj se prilega na vsako vetrobransko steklo. Dimenzije:  210 cm x 120 cm
 
 
 

Cena: 10,98€

Akcijska cena: 7,93€

Kliknite tukaj za naročilo pokrivala!