Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Predstavitev ClearMechanic aplikacije

10.07.2018

ClearMechanic je programska oprema oz. aplikacija za mobilne preglede za avtomobilske servisne centre, mehanike in posameznike. Servisnim centrom omogoča izvajanje digitalnih inšpekcijskih pregledov s katero koli pametno napravo, torej telefonom ali tablico, prav tako pa podpira tako iOS kot Android operacijski sistemom.

Predstavitev ClearMechanic aplikacije
Omogoča kvalitetno in pregledno fotografsko podporo v realnem času, videoposnetke in profesionalne tehnične diagrame. Mehanični delavnici oz. mehaniku potrošniki namreč veliko bolj zaupajo in se zanje hitreje odločajo, kadar svoje mnenje podkrepi z vizualnimi dokazi. Sama aplikacija ClearMechanic pa je izredno enostavna za uporabo ter pregledna za potrošnika.
 
Seveda se sedaj sprašujete zakaj aplikacija, saj lahko vendar dele avtomobila poslikamo s fotoaparatom ali celo zgolj s pametnim telefonom? Odgovor je na dlani. ClearMechanic aplikacija je bila ustvarjena leta 2009 in ima na voljo več kot 10.000 registriranih uporabnikov, ki so več kot zadovoljni, saj je aplikacija zelo hitra, izjemno dobro povezana in enostavna za uporabo. Od fotografije željenega oz. okvarjenega ali poškodovanega dela do dejstva, da stranka oz. mehanik prejme sliko, komentar in morda že tudi celoten diagram okvare in popravila, je vprašanje le trenutkov. In kdo si dandanes ne želi poenostavitve pri komunikaciji s stranko oz. mehanikom in seveda skrajšanje čakalnih vrst oz. celo opustitev katere od poti do mehanika nasploh? 
 
ClearMechanic aplikacija namreč omogoča, da stranka z posebnimi orodji (po navadi rdečo puščico) natančno označi točen predel na avtomobilskem delu, ki povzroča težave, je poškodovan oz. ga potrebuje, brez da sploh pripelje avto v mehanično delavnico. Ogromna podatkovna baza aplikacije pa olajša delo in ga s tem še dodatno pospeši. Vsi posnetki se namreč shranijo v aplikaciji in jih je možno kadarkoli ponovno priklicati in uporabiti, če za to nastane potreba. Vsako delo z aplikacijo dobi namreč svojo identifikacijsko številko, ki je referenca za nadaljnje oz. morebitno ponovno delo. Prav tako pa so zabeleženi in shranjeni vsi ostali podatki, od avtomobila, rezervnega dela, pa vse do mehanika, ki vam je jeklenega konjička servisiral.  
 
Tako je komunikacija med serviserjem in stranko bliskovito hitra, enostavna in predvsem nadvse kompetentna ter podkrepljena s slikovnim in celo video materialom. ClearMechanic ponuja namreč prav tako video prenos v živo, kar je izredno težko doseči. Video formati so namreč precej veliki pri klasičnih snemalnih napravah in njihov prenos oz. digitalno pošiljanje zna predstavljati precejšnjo oviro, če ni pogosto kar popolnoma onemogočeno. V teh primerih je potrebno poseči po prenosnih napravah za shranjevanje podatkov, ki jih je potrebno fizično dostaviti v mehanično delavnico oz. stranki. Nato se dodatno potrebuje naprava, ki ta medij prečita da si je možno posnetek ogledati. Vmes je bilo več poti in preteklo je veliko časa, s ClearMechanic aplikacijo pa se za to isto nalogo porabi natanko toliko časa kot se snema, saj je prenos v realnem času in neposredno preko aplikacije. Format je prilagojen aplikaciji, da je prenos izredno hiter, hkrati pa kvaliteta ostaja izredno visoka. 
 
Za morebitne nadaljnje informacije se obrnite na svojega mehanika, pobrskajte po spletu, saj ClearMechanic aplikacijo omenjano svetovno znani mediji oz. si jo enostavno in brezplačno snamete pri vašega ponudnika aplikacij ter začnite z uporabo, da se sami prepričate kako enostavna in koristna je. 
 

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi