Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Organizator prtljažnega prostora - učinkovita rešitev za urejen prtljažni prostor

24.07.2019

Vsak lastnik avtomobila si želi, da je njegov jekleni konjiček urejen in očiščen, ter da ga zvesto čaka na parkirnem prostoru in je vedno pripravljen na nove ali vsakodnevne avanture. Vsaka pot, ki pa jo moderen človek opravi, nosi s seboj še neko določeno število stvari.

Organizator prtljažnega prostora - učinkovita rešitev za urejen prtljažni prostor

Ali gremo v trgovino po nakup živil ali skočimo le v trafiko po kakšno malenkost, skorajda vedno odnesemo s seboj še nekaj drugega kot le tisto kar smo zapisali na nakupovalni listek. Če prevažamo še otroke, pa je seveda vseh reči še precej več, saj za svojega dojenčka potrebujemo veliko pripomočkov, ki nam olajšajo življenje z njim in vsako skupno pot. Kasneje pa za malčka potrebujemo dodatke, ki nam in njemu olajšajo naše poti z avtomobilom in tudi na ciljnem kraju skupnih poti. A kam sedaj s temi vrečkami, škatlami ali celo kar tako razsutimi rečmi? Reči, ki jih neposredno pri vožnji želimo oz. potrebujemo v bližini otroka se shranijo v predal sedeža ali organizator, ki se obesi na stol, a veliko večino shranimo v prtljažnik seveda. Kaj nas pa v prtljažniku že vse pričaka, je pa spet stvar posameznika in njegovih navad. 

Organizator prtljažnika
Nekomu je popolnoma vseeno kako v prtljažniku izgleda in ga zvoki premikajočih se reči ob zavojih ne motijo, spet nekdo drug tega ne želi poslušati in si želi prostor v prtljažniku namensko organizirati ter urediti. Že sam prtljažnik vsebuje namreč dodatno opremo, ki je v avtomobilu potrebna in obvezna, ko zraven dodamo še naše vsakodnevne oz. namenske reči, lahko kmalu nastane »gneča«, ki bolj urejene voznike moti in si jo želijo urediti. 

Organizator prtljažnika
Za vse, ki nikakor ne želijo brskati med rečmi, da najdejo željen ali potreben predmet, so kot nalašč organizatorji prtljažnega prostora, ki z svojimi kapacitivnimi možnostmi poskrbijo prav za vsakogar. Še tako zahtevni vozniki, bodo ob pogledu na svoj prtljažni prostor zelo zadovoljni, če ne kar navdušeni, saj bodo stvari zložene v organizatorju prtljažnega prostora vedno pregledne in pri roki. 

Organizator prtljažnika
Organizator prtljažnega prostora je narejen iz izjemno trpežnega najlona v elegantni črni barvi. Različni modeli poskrbijo za vsako velikost prtljažnika in nudijo različne možnosti zlaganja nujne in tudi priložnostne opreme, ki se znajde v prtljažniku. Z različno velikimi in visokimi predali nudijo enkratno izbiro v kateri prekat bomo kaj odložili, da nas bo tudi po vožnji pričakalo na svojem mestu. Ob straneh so dodatni praktični žepi, ki shranijo vsako malenkost in s tem pripomorejo k manjši možnosti izgube le-teh. Prav tako pa imajo organizatorji prtljažnega prostora snemljiv pokrov, ki dodatno zaščiti vaše dragocenosti in jih s tem tudi zakrije pred očmi morebitnih nepridipravov. Zaradi proti drseče spodnje podlage ohranja svoj položaj in vsebino v njem na svojem mestu. Ko ga pa ne potrebujemo več, se enostavno zloži in shrani v kotu prtljažnika, kjer ne zavzema skorajda nobenega prostora, hkrati pa je vedno pri roki in v hipu pripravljen na uporabo.  
Tako je organizator prtljažnega prostora več kot dobrodošel pripomoček za vsak avtomobil in ko ga boste enkrat imeli, ne boste več želeli biti brez. 

ORGANIZATOR PRTLJAŽNIKA

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi