Brezplačna dostava na vse izdelke! Brezplačna dostava na vse izdelke!
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Set orodij in plastik za demontažo notranjih delov v avtomobilu

26.08.2019

Razstavljanje notranjosti vozila je lahko prava nočna mora. Še posebej takrat, ko za takšno delo nimamo primernega orodja. Zato se posledično rado dogodi, da moramo nenehno menjavati zlomljene sponke in iskati rešitve za nenamerno poškodovane notranje obloge.

Set orodij in plastik za demontažo notranjih delov v avtomobilu

S setom orodij in plastik za demontažo notranjih delov v avtomobilu pa postane tovrstno delo lahko prav zabavno, predvsem pa nam bistveno olajša izvedbo natančnih operacij. 

O setu orodij na splošno

V setu je dvanajst različnih orodij. Vsako izmed njih je po svoji strukturi in obliki namenjeno različnim težko dostopnim predelom. Orodje je namenjeno operacijam tudi v najbolj nedostopnih predelih avtomobila, ki so sicer težko dostopni z uporabo drugih orodij. Še posebej je to pomembno kadar je oprema dražja ali pa vsebuje mnogo različnih dekorativnih elementov, kateri avtomobilu dajejo posebno noto. Največja prednost uporabe omenjenega orodja je ravno v tem, da se uspešno  izognemo nastanku različnih poškodb, tako v notranjem kot na zunanjem delu avtomobila. 
Set je enostaven za nošenje in priročen za uporabo. Orodja so narejena iz zelo trpežnega in visokokakovostnega najlonskega injekcijskega stekla, zato trajajo dlje in se ne poškodujejo. Set orodij je namenjen za različna vozila, zato je pravzaprav univerzalen. Glede na to, da so v setu orodij zbrana prav vsa orodja, ki jih potrebujemo za najrazličnejše demontaže v težko dostopnih prostorih, je njegova cena zelo ugodna in dostopna tako profesionalnim mojstrom kot vsem običajnim lastnikom avtomobilov.  
V nadaljevanju predstavljamo dva poglavitna sklopa orodij v setu za demontažo notranjih delov v avtomobilu. 

Orodje za odstranjevanje oblog, letvic, vratnih in armaturnih plošč ter ostalo

Oranžna plastična konstrukcija teh orodij oziroma palic preprečuje praskanje in poškodbe na barvnih premazih vozila, kroma in drugih površin. Orodja so narejena iz plastike tudi zato, da preprečijo poškodbe obrob, usnjenih površin, letev in aluminijastih platišč. V primeru, da bi bila orodja kovinska, tedaj bi bile poškodbe precej verjetne. Palice so narejene tako, da ko jih iztaknemo in odstranimo iz določenega dela, se pri tem ta del ne poškoduje. Pri tem tudi učinkovito zmanjšamo konkavne in štrleče brazgotine na posameznem delu avtomobila. Kadar je notranja oprema avtomobila sestavljena iz lesa, lahko mehkega ali trdega lesa, tedaj z uporabo tega orodja ne tvegamo poškodb. Mehki in trdi les ter usnjeni  predeli so namreč precej občutljivi na poškodbe. Poleg tega pa je zamenjava teh predelov precej draga. 

Plastične palice se uporabljajo za demontažo na oblogah znotraj ali zunaj avtomobila. Uporabljamo jih lahko tudi pri demontaži notranjih in zunanjih letvic, na vseh oblazinjenih površinah, vratnih ploščah avtomobila, armaturnih pultih in pestih za kolesa. Kadar se s tem orodjem lotimo popravil na vratni ali armaturni plošči, se nam ni potrebno bati, da bomo pri tem poškodovali  ali morda sprožili aktivni zavorni varnostni sistem. 

Orodje za demontažo avtoradia ter zvočnega sistema

V tem setu najdemo tudi dele, ki nam omogočajo čim bolj enostavno vgradnjo ali demontažo avtoradia. Z uporabo tega orodja lahko dosežemo najboljši avdio učinek v najkrajšem možnem času.  Orodje je sicer sestavljeno tako iz kovine kot iz plastike. Majhne dimenzije orodij nam pomagajo pri tem, da lahko z njimi dostopamo do vseh tistih površin, ki jih je sicer težko doseči. Še posebej to velja pri oblazinjenih prostorih in razpokah. Uporabljamo pa jih lahko tudi pri popravilih, demontaži in vgradnji klimatske naprave v avtomobilu. 
 

Demontažni set

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi