Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Katere modele McLaren avtomobilov si milijonarji lahko privoščijo?

10.10.2019

McLaren je danes podjetje, ki je znano v vsakem gospodinjstvu, zahvaljujoč svoji agilnosti v proizvodnji prestižnih športnih avtomobilov. Njihovi avtomobili na cesti lahko tekmujejo z velikani kot sta Porsche in Ferrari.

Katere modele McLaren avtomobilov si milijonarji lahko privoščijo?

Sanjsko razkošni avtomobili so pogosto povezani le z najbogatejšim družbenim slojem ljudi, kateri si prestižnejše avtomobile lahko tudi privoščijo. Končne cene super avtomobilov so velikokrat odvisne od luksuznih želja in specifičnih zahtev kupcev. Najdražji seznam McLaren avtomobilov je v nadaljevanju opredeljen z osnovnimi cenami, ki jih podjetje ponudi na tržišču, vendar je končna cena največkrat mnogo višja od osnovne. 

  • McLaren F1

McLaren F1 že več kot desetletje ostaja eden izmed najhitrejših avtomobilov, kar so jih kadarkoli ustvarili. S svojimi 240 km/h je zasnovan tako, da doseže 60 km/h v pičlih treh sekundah. Poleg svoje hitrosti je posebnost modela F1 tudi ta, da velja za enega najdražjih avtomobilov na svetu. Vreden je kar milijon dolarjev, njegova proizvodnja posameznih enot pa ne preseže številke 110. Med pomembnejšimi preteklimi in sedanjimi lastniki modela F1 so znane osebnosti, kot so Elon Musk, Jay Leno, George Harrison, Larry Ellison in Brunejski sultan.  

mclaren

  • McLaren P1

Na zadnjem delu modela P1 je pritrjen električni motor (3,8 litrski dvojni turbo V8). Ta motor ustvari 903 konjskih moči, s katerimi doseže hitrost 217 km/h; 60 km/h pa doseže v samo 2,8 sekundah. Tako kot model F1, je tudi model P1 precej redek, saj predstavlja omejeno izdajo na področju hibridnih super avtomobilov. V vsej zgodovini proizvodnje modela P1 je bilo izdelanih le 375 enot. Avtomobil presega povprečje tudi z zelo visoko ceno, ki znaša 1,1 milijona dolarjev. 

mclaren

  • McLaren P1 GTR 

Da bi obeležili dvajseto obletnico zmage na dirki »24 ur Le Mansa, se je McLaren leta 2015 odločil, da bo GTR ponovno oživel s plasiranjem modela P1 GTR, ki je zasnovan za vožnjo na dirkalnih stezah. Proizvodni model je nastopil na uradnem avtomobilskem salonu v Ženevi, na voljo pa je le obstoječim kupcem modela P1. Tem kupcem GTR različica modela P1 ponuja znatne izboljšave, vključno z osem litrskim dvojnim turbo V8 bencinskim motorjem, kateri pa je opremljen z lažjim, nadgrajenim električnim motorjem. Avtomobil dosega ceno 2,5 milijona dolarjev.  

mclaren

  • McLaren 540C Coupe´

540C Coupe´ je vrhunski športni avto z močnim podvozjem, ki je oblikovano tako, da ustvarja odlično ravnovesje, zato ga je izjemno udobno voziti tako v mestu kot na dirkališču. Njegova konstrukcija je sestavljena iz ogljikovih vlaken, v kombinaciji z zmogljivim V8 motorjem pa avtomobil zagotavlja najučinkovitejše razmerje moči in teže v svojem razredu. 

mclaren

  • McLaren 570S

Model 570S je na voljo s 3,8 litrskim dvojnim turbo V8 motorjem, kateri ustvarja enake pospeške kot legendarni model F1; torej hitrost 100 km/h doseže v 6,3 sekundah, 60 km/h pa v treh sekundah. Uporablja sedem stopenjski menjalnik z dvema sklopkama. Ogrodje je sestavljeno iz ogljikovih vlaken, vendar ne vključuje nobenih nastavljivih aerodinamičnih naprav. Standardna cena za ta model je približno tristo tisoč dolarjev. 

mclaren

  • McLaren 570GT 

Model 570GT je bil označen kot najbolj prefinjen in prestižen McLaren avtomobil. Njegova zasnova temelji na dinamičnem slogu, vendar še vedno ohranja standarde super športnega avtomobila. Model 570GT je namenjen vsakodnevni vožnji ter usmerjen k udobnosti na dolge razdalje. Na voljo je spremenjena zasnova dveh sedežev in standardna fiksna steklena panoramska streha. Poleg 150-litrskega prostora na prednjem prtljažnem prostoru, novi model ponuja še dodatni 220-litrski prostor na prehodni Touring palubi za sedeži. Cena za ta model je približno dvesto tisoč dolarjev. 

mclaren

  • McLaren 675LT

Model 675LT je prvi sodobni avtomobil v proizvodnji vozil McLaren, ki je dobil značko Longtail oziroma LT. Po navedbah podjetja je Longtail opredeljen z najvišjimi standardi voznikove vpletenosti v vožnjo, zmanjšanjem teže in popolnim delovanjem. V ta namen se je McLaren osredotočil na povečanje sile, optimizacijo aerodinamike in zmanjšanje teže. Novi 3,8 litrski dvojni turbo V8 motor doseže največjo hitrost pri 330 km/h, 62km/h pa doseže v dveh sekundah. Prodanih je bilo vseh petsto proizvedenih enot, osnovna cena pa je bila določena pri 340 tisoč dolarjih. 

mclaren

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi