Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Najboljši Youtube kanali z nasveti o popravilih in vzdrževanju avtomobilov

15.01.2020

Popravila in vzdrževalna dela avtomobila v vaši domači garaži vam ne samo prihranijo nekaj denarja, temveč so lahko tudi resnično zabavna in prijetna. Naučite se, kako zlahka odpraviti težave različnih zahtevnosti in resnosti. Prav zato smo za vas izbrali pet najbolj priljubljenih Youtube kanalov, ki se osredotočajo na popravila in vzdrževalna dela v sloganu »Sam svoj mojster.«

Najboljši Youtube kanali z nasveti o popravilih in vzdrževanju avtomobilov

1.    ChrisFix

Youtube kanal z imenom ChrisFix ima približno 4,5 milijona naročnikov in več kot šesto milijonov ogledov, zato konec leta 2018 ostaja na prvem mestu Youtube kanalov, kateri ponujajo nasvete pri vzdrževanju in popravilih avtomobila. Možakar po imenu Chris svojega obraza nikoli ne razkrije, pa vendar mnogi prepoznajo njegov glas, takoj ko ga na posnetku slišijo. Chris je v objavljanju videoposnetkov zelo konsistenten, saj jih objavlja na vsakih deset dni. Chris pravi, da mu je bil venomer cilj ustvariti jasne, jedrnate in preproste videoposnetke. Namen le-teh je v tem, da bi vsak gledalec po ogledu posnetka dejansko lahko sam popravil svoj avto. Kanal ponuja mnogo nasvetov o tem, kako privarčevati pri popravilih vozil, saj so sicer takšne storitve precej drage. Na primer, če potrebujete nove zavore, katere bi v trgovini plačali 800 USD, vam Chris razloži način, kako in kje kupiti zavore za 120 USD in hkrati pokaže kako jih gledalec lahko sam zamenja z nekaterimi običajnimi ročnimi orodji. 

CrisFix

2.    ScottyKilmer

Scotty Kilmer je avtomehanik z več kot petdesetletnimi izkušnjami. Njegov Youtube kanal spremlja kar 1,6 milijona naročnikov. Scotty se rad pohvali, da na njegovem kanalu ni moč zaslediti nobene sponzorirane vsebine, zato naj bi veljal za poštenega in pristnega delivca nasvetov o tem, kako avtomobili delujejo in kako jih ustrezno popraviti in vzdrževati. Scotty nalaga videoposnetke kar vsak dan, pri tem pa je določil tudi tedenski plan, ki se po dnevih deli na različne vsebine. Tako ob ponedeljkih pomaga pri izdelavi gledalčevih lastnih projektov na avtomobilu, ob torkih in petkih pa naloži videoposnetke o popravilih avtomobila. Ob sredah in nedeljah daje gledalcem možnost, da naložijo posnetek svojega avtomobila, katerega kasneje tudi nekako oceni po prednostih, slabostih in možnostih izboljšav. Ob četrtkih in sobotah pa odgovarja na zastavljena vprašanja gledalcev, hkrati  pa pove objektivno mnenje o določenemu modelu avtomobila na tržišču

3.    EricTheCarGuy

EricTheCarGuy Youtube kanal ima približno 1,2 milijona naročnikov, z več kot 800 naloženimi videoposnetki. Skrbnik kanala ni aktiven samo na Youtube-u, marveč ima tudi svojo internetno stran, ki jo redno posodablja. Kanal je namenjen umetnosti popravil avtomobilov v sloganu »naredi sam«.  Vsak videoposnetek je razvrščen v posamično kategorijo, med drugim: vzmetenje in krmiljenje, posnetki o elektroniki in motorjih, avtomatski in ročni menjalniki, posnetki o popravilih in vzdrževanju, testne vožnje, vgradnja nadomestnih delov itd. 

4.    Ratchets And Wrenches

Ratchets And Wrenches je priljubljen Youtube kanal, saj ima približno pol milijona naročnikov. Kanal ponuja videoposnetke o precej zahtevnih operacijah in popravilih, kot so zamenjava jermena, popravila HVAC sistema, zamenjava napenjalnika in vodne črpalke, popravila samega motorja in zamenjava tesnila glave motorja. Za mnoge uporabnike, ki niso tako vešči v opravljanju zahtevnih popravil, pa kanal ponuja veliko uporabnih informacij na področju vzdrževanja vozil. Posnetki se tako osredotočajo na podrobna dela na avtomobilu, na mokro brušenje in poliranje. Videoposnetki pokažejo pravi način obnavljanja žarometov, kako lahko brez orodij popravite praske, kako očistiti in polirati krom in nenazadnje, kako lahko pobarvate plastični pokrov odbijača.

5.    Sweet Project Cars

Sweet Project Cars Youtube kanal ima trenutno približno 200 tisoč naročnikov. V projektu sodeluje več oseb, katere imajo dolgoletne izkušnje z delom v avtomehaničnih delavnicah. Njihov cilj je pokazati čim več načinov, kako lahko lastniki vozil privarčujejo denar za cenovno dostopnejše nadomestne dele in kako se lahko popravil in vzdrževalnih del lotijo kar sami. Tematika posnetkov je različna; od popravila luknje na usnjenem avtomobilskem sedežu in popravila poškodovanih gumbov pri klimatski napravi, do uporabe najboljšega sredstva za čiščenje aluminijastih platišč in zamenjave prednjih luči. Veliko posnetkov daje nasvete o preventivnih vzdrževalnih delih za preprečevanje nastanka rje.  

 

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi