Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

7 sekundno lepilo za vse vrste popravil

29.12.2020

7 sekundo lepilo ima bolj znano tržno ime, saj mu pravimo SpeedyFix, kar v prevodu pomeni hitro popravilo oziroma hitra rešitev. Suho lepilno sredstvo je dobilo svoje ime po svoji izjemni učinkovitosti in zmogljivosti, saj deluje že v sedmih minutah. To mu omogočajo njegova edinstvena polnila in kakovostne sestavine.

7 sekundno lepilo za vse vrste popravil

Na tržišču je lepilo na voljo v samostojnem pakiranju, kar pomeni, da lahko kupite le posamično lepilo, brez dodatkov. Pri tem pa proizvajalec za vsa resnejša in bolj zapletena popravila priporoča uporabo dvodelnega sistema oziroma kompleta, ki poleg lepila vsebuje tudi prašek.

Komplet 7 sekundnega lepila in dveh različnih praškov 

Kombinacija lepila in praška poskrbi za dodatno moč polnjenja, hitrejšo strditev in močnejšo kohezivno silo. S tem kompletom boste lahko popravili in zapolnili vse reže, razpoke, luknje in odlomljene dele, tako da bodo predmeti ponovno dobili svojo prvotno obliko. Popravljene dele, ki ste jih predhodno zapolnili z lepilom, lahko kmalu zatem še dodatno učvrstite ali izboljšate njihov izgled, saj je te površine mogoče tudi brusiti, peskati in barvati. 
Komplet je najbolje hraniti in skladiščiti na hladnem in ne na neposredni sončni svetlobi. Skladiščenje pri 5 stopinjah Celzija predstavlja najbolj ugodno temperaturo, ki zagotavlja optimalno stabilnost sestavin v kompletu. 

Uporaba SpeedyFix lepila

7 sekundno lepilo je zasnovano tako, da je vsestransko, saj ga je mogoče nanašati na različne materiale, kot je guma, baker, jeklo, aluminij, les, keramika, večina plastičnih mas in mnogo več. 

Uporaba lepila z barvnimi prašnimi polnili 

V kompletu se nahajata dve steklenički lepila, vsaka vsebuje 10 mililitrov. Poleg lepila pa sta v kompletu še dva različna barvna prašna polnila, v sivi in v črni barvi. Praški različnih barv omogočajo različne aplikacije, od odbijačev na avtomobilu do ohišij motorja, pri tem pa so odporni na toploto. 

7 sekundno lepilo s praški je zelo priljubljeno pri uporabnikih, ki z njim popravljajo razpoke na kolesih, zunanjem delu elektronskih naprav, sončnih očalih in očalih za vid, gospodinjskih pripomočkih, pohištvu in lučeh. Njegova uporaba pa je pravzaprav tolikšna, kolikor je različnih predmetov. 

Črno prašno polnilo se največkrat uporablja za popravilo razpok na tistih elementih, ki so enake črne barve. Na avtomobilu so to lahko rešetke na odbijaču, sam odbijač, zunanja ogledala in nosilci žarometov. Sicer pa lahko črno prašno polnilo uporabite tudi na motoristični opremi in oblačilih, avtomobilskih ključih, električnih stikalih, vratnih kljukah, razdelilnih kapicah in ostalo. 

Sivo prašno polnilo pa na drugi strani lahko uporabite na tistih elementih na avtomobilu in drugod, ki se barvno ujemajo s sivo barvo. Sivo prašno polnilo se največkrat uporablja za popravilo razpok na ohišjih motorja in na nekaterih drugih sestavnih delih v avtomobilu, saj se tu sive barve skladno ujemajo, poleg tega pa je prašek z lepilom tudi odporen na toploto. 

SpeedyFix

Ključne prednosti, ki jih ponuja 7 sekundno lepilo 

Uporabniki 7 sekundnega lepila SpeedyFix, ki prihaja v kompletu z barvnimi prašnimi polnili, so ocenili njegove lastnosti in prednosti. Izpostavili so, da se dvodelni sistem lepila in prašnih polnil strdi le v nekaj sekundah, pri tem pa oblikuje neverjetno močno in dolgotrajno vez. Drugo prednost predstavlja njegova široka uporaba na različnih predmetih, ki so narejeni iz različnih materialov. 
Kot tretjo prednost pa so navedli, da je komplet enostaven za uporabo, pri čemer so priložena navodila jasna in koraki lepljenja pregledni. Uporabniki so izpostavili tudi to, da je komplet stroškovno učinkovit, saj je na eni strani cenovno ugoden, na drugi strani pa popravi vse razpoke, katere bi sicer morali popraviti drugi, ali pa bi morali kupiti povsem nov predmet ali opremo.  
 

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi