Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Poslovanje B2B

Polcar je specialist za dobavo karoserijskih delov, delov za ogrevanje in hlajenje, ter delov avtomobilskega podvozja. Polcar se lahko pohvali z skoraj trideset letno tradicijo, kateri dodajajo dodano vrednost z dinamičnim in konstantnim razvojem.

Z podjetjem Polcar imamo bogate in odlične izkušnje. Trenutno smo v podjetju SILUX sodelovanje nadgradili z eCar je katalogom rezervnih delov v elektronski obliki. Gre za ponudbo podjetja Polcar. Namenjena je specialistom za avtomobilske rezervne dele. Poslovanje z Polcar rezervnimi deli bo na osnovi eCar storitve enostavno, hitro in učinkovito.
 
Aplikacija eCar je preko povezave z internetom dnevno nadgrajena z vsemi podatki o rezervnih delih ter razpoložljivih količinah rezervnih delov. Naročniku rezervnih delov je na ta način omogočena kvalitetna analiza, na podlagi nje je mogoča natančna primerjava med želenim rezervnim delom in rezervnimi deli v ponudbi. Na osnovi izdelane analize  je moč preko eCar aplikacije želeni del hitro in enostavno naročiti. Natančna primerjava je omogočena z slikami v visoki resoluciji, ki vsebujejo vse potrebne detajle in specifikacije. Vsak rezervni del v eCar aplikaciji je kvaliteten rezervni del, ki ustreza EU predpisu No 461/2010.
 
 
eCar je edinstveno orodje za analizo rezervnih delov. Uporabnikom bo koristila pri izbiri najbolj kvalitetne ponudbe po dostopnih cenah. Ugodnost povečujejo dnevno osvežene informacije o aktualnih akcijah ponudbe rezervnih delov. eCar je moč preprosto in učinkovito uporabljati zaradi podpore v slovenskem jeziku.
 
Vsako dejavnost od iskanja do naročila preko eCar aplikacije je moč nadgraditi v pregledno, koristno in uporabno dokumentacijo. Preko nje je moč želene dokumente oblikovati v elektronski obliki ali natisniti na papir. Tako je omogočena lažja komunikacija z naročniki, dobavitelji, sodelavci in vsemi udeleženci v procesu naročanja rezervnih delov.
 
Naročilo blaga v eCar aplikaciji omogoča enostavno, hitro ter predvsem zanesljivo dostavo

NOVO! Preverite spletno različico eCar v Slovenščini!

 

 
Hitra in kakovostna zamenjava rezervnih delov je želja in lastnost najboljših avtomehanikov. Stranke, ki vam avto zaupajo v popravilo, si najmanj želijo čakanja zaradi nedobavljenih rezervnih delov. eCar aplikacija je prava rešitev, ki vas bo rešila težav z težavnim, zapletenim, zamudnim naročanjem in dobavo rezervnih delov. 
 
  • 1

    Preprosti selektor za izbiranje vozila po znaki, modelu, letniku. V mehanskem oddelku lahko izdelke filtrirate še po moči motorja, prostornini, gorivu in še več.

  • Izgled eCar programa (vmesnik)
  • Primer košarice, kjer lahko izdelke dodajate, brišete ali spreminjate njeno količino. Prav tako lahko izdelke shranite in jih izvozite v beležko/pdf datotetko.
  • Iskanje izdelka po OE kataloški številki.
  • Vsak izdelek ima podrobnejši opis, vse OE kataloške, sliko ter ponuja vam tudi alternativne izdelke.

eCar aplikacijo je moč preprosto naročiti. Svoje podatke, kot so: ime podjetja, naslov, število zaposlenih, promet in podobno , vnesete v priložen obrazec. Za vsakršno nejasnost v zvezi z izpolnjevanjem obrazca, se lahko obrnite na kontaktne naslove podjetja Silux. Prodajni svetovalec podjetja Silux vas bo po prejetju obrazca poklical. Na podlagi pogovora bomo dogovorili vse podrobnosti glede sodelovanja. Iz izkušenj z našimi dosedanjimi strankami, lahko zagotavljamo, da bo sodelovanje odlično in uspešno.


Okvirni promet nabave (mesec)
Št. zaposlenih
Tip podjetja
Zanimajo nas izdelki

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi