Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Cenik dostave

Blago, naročeno tako v naši spletni trgovini kot po telefonu, e-pošte,… gre na pot v najkrajšem možnem času. Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, vedno izberemo najbolj optimalno pot. Z našim dostavnim partnerjem GLS, lahko dostavo pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vas pokličejo ter se skladno z vami dogovorijo za nov termin dostave.

Strošek dostave

Vrsta poštnine / izdelka Cena
Lažji paket (brisalci, žarnice, smerniki, filtri, jopiči, svečke, antene in podobno) € 4,50
Standardni paket (žarometi, ogledala, zadnje luči, odbijači in podobno) € 9,95
Težji paket (lomljivi izdelki posebne narave/oblike) € 29,95

O tem, ali artikel ustreza lažjemu, standardnemu ali težjemu paketu, ste natančno obveščeni ob vpogledu posameznega izdelka.
Vsi stroški dostave ter stroški pakiranja se obračunajo v postopku nakupovanja in se izpišejo v naročilnici/računu.

Najnižja vrednost spletnega naročila je lahko 1,00 €.

Ste naročili več izdelkov? Če bo dostava katerega od naročenih izdelkov daljša, bomo obračunali ceno dostave le pri prvi pošiljki.

Brezplačna dostava

Dodatno: Nekaterim izdelki zagotavljamo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno* v katalogu trgovine. Če je poleg izdelka z brezplačno dostavo naročite še druge izdelke, je dostava še vedno brezplačna. Brezplačna dostava velja samo za spletne nakupe in ne za nakup preko e-pošte oziroma telefona.

*simbol za brezplačno dostavo

Brezplačna dostava s kuponom

Brezplačna dostava velja samo za spletne nakupe in ne za nakup preko e-pošte oziroma telefona. Izjemoma se kupon za brezplačno dostavo prizna pri naročilu prek telefona oziroma e-pošte, če potrošnik naroči izdelke s skupno vrednostjo več kot 50€.

Dodatne koristne informacije:

Ko je naročenih več izdelkov in je dobavni rok za nekatere daljši, običajno izdelki ki so na zalogi odpošljemo takoj, ostale pa takoj ko so na voljo. Morebitni strošek dostave bomo zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi.

Dostava kamorkoli - dopoldne

Naš partner običajno dostavlja pakete v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate različni naslov za dostavo. Običajno če vas ne uspejo dobiti, vas pokličejo na vašo kontaktno številko za ponovni termin (lahko tudi lokacijo) dostave.

Status pošiljke

Za trenutno stanje vaše pošiljke nas lahko pokličete na številko 05 3646 617, na kateri vam bomo posredovali številko vašega paketa. Za tem lahko na povezavi GLS Sledenje paketov, vpišete številko vašega paketa ter preverite status/prihod vašega paketa. Za vse natančne infomacije ali težave se lahko obrnete tudi na GLS centralno številko +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi