Brezplačna dostava na vse izdelke! Brezplačna dostava na vse izdelke!
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Cenik dostave

Blago, naročeno tako v naši spletni trgovini kot po telefonu, e-pošte,… gre na pot v najkrajšem možnem času. Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, vedno izberemo najbolj optimalno pot. Z našim dostavnim partnerjem GLS, lahko dostavo pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vas pokličejo ter se skladno z vami dogovorijo za nov termin dostave.

Najnižja vrednost spletnega naročila je lahko 2,00 €.

Cena dostave paketa je brezplačna. V katalogu trgovine je to označeno z značko Brezplačna dostava.  

Ste naročili več izdelkov? Če bo dostava katerega od naročenih izdelkov daljša, bomo obračunali ceno dostave le pri prvi pošiljki.

Dodatno: Hitra dostava

V košarici lahko izberete tudi možnost hitre dostave. V tem primeru boste za hitrejšo dostavo plačali 2,95€.

Brezplačna dostava

Dodatno: Nekateri izdelki zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno* v katalogu trgovine. V primeru, da poleg izdelka z brezplačno dostavo naročite še druge izdelke, je dostava še vedno brezplačna. Brezplačna dostava velja samo za spletne nakupe!

*simbol za brezplačno dostavo

 

Dodatne koristne informacije:

Če naročite različne vrste izdelkov (na primer metlice brisalcev + komplet žarometov), se za izračun stroška dostave upošteva strošek artikla z višjo ceno dostave, ne glede na količino naročila (primer: 1 metlica + 5 žarometov = 5,95 EUR).

Ko je naročenih več izdelkov in je dobavni rok za nekatere daljši, običajno izdelki ki so na zalogi odpošljemo takoj, ostale pa takoj ko so na voljo. Morebitni strošek dostave bomo zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi.

Dostava kamorkoli - dopoldne

Naš partner običajno dostavlja pakete v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate različni naslov za dostavo. Običajno če vas ne uspejo dobiti, vas pokličejo na vašo kontaktno številko za ponovni termin (lahko tudi lokacijo) dostave.

Status pošiljke

Za trenutno stanje vaše pošiljke nas lahko pokličete na številko 05 3646 617, na kateri vam bomo posredovali številko vašega paketa. Za tem lahko na povezavi GLS Sledenje paketov, vpišete številko vašega paketa ter preverite status/prihod vašega paketa. Za vse natančne infomacije ali težave se lahko obrnete tudi na GLS centralno številko +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi