Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Bosch

Akumulator Bosch T5 145Ah/800A L+

Od 100Ah naprej

Akumulator Bosch T5 145Ah/800A L+

Ponujamo vam Akumulator Bosch T5 145Ah L+ z dolgo življensko dobo, ki bo poskrbel za varno in zanesljivo vžiganje motorja.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4555461 (0092T50750 )
 • Polariteta
  • Levi +
 • Kapaciteta
  • 145Ah
 • Dolžina (mm)
  513
 • Širina (mm)
  189
 • Višina (mm)
  223
 • Akcija
  Prihranite 15.00%
  175,25
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Standardni paket, €5,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €206,18 , Vaš prihranek:
  15.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Ponujamo vam Akumulator Bosch T5 145Ah L+ z dolgo življensko dobo, ki bo poskrbel za varno in zanesljivo vžiganje motorja.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Bosch

Bosch je znano podjetje, katerega poznajo tudi tisti, ki se na avtomobile sicer ne spoznajo. Podjetje namreč na trgu nudi še mnoge druge izdelke, povsem nepovezane z avtomobilizmom, predvsem belo tehniko in druge gospodinjske naprave. Treba pa je opomniti, da avtomobilski izdelki predstavljajo kar dobro polovico prodaje podjetja Bosch. To sicer ni nič nenavadnega, če poznamo njihovo ponudbo in vemo, koliko izdelkov nudijo voznikom.
 
Bosch je med vodilnimi proizvajalci sodobnih navigacijskih naprav v različnih vozilih, prav tako pomemben del njihove ponudbe predstavljajo zabavni multimedijski sistemi, ki so danes skorajda nepogrešljiv dodatek vsakega sodobnega vozila. Poleg tega proizvajalec nudi še veliko kosov tako imenovane dodatne opreme – v to kategorijo sodijo na primer različna maziva in čistila, motorna in hidravlična olja, zavorne in druge tekočine pa tudi brisalci. Še bolj pomemben pa je prispevek podjetja Bosch za dele vozila, ki se skriva pod karoserijo. Tam nam lahko Bosch pomaga predvsem z akumulatorji, ki veljajo za zelo zanesljive in zmogljive, prav tako je gotovo treba omeniti grelne svečke. Za konec lahko dodamo še razne filtre ter jermenske pogone, morda pa ni odveč omeniti tudi, da nekaj izdelkov znamke Bosch najdemo tudi med deli zavornih sistemov in celo v kategoriji svetil.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi