Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Avto žarnice

Število izdelkov v kategoriji: 1402
Nekateri izdelki v spodnji kategoriji so univerzalni in se bodo kljub izbranemu vozilu še vedno prikazovali.

POSLALI SMO ŽE VEČ KOT 500.000 PAKETOV PO CELOTNI EVROPI!

Ekipa SILUX deluje v več kot sedmih različnih državah.

Še
1364
izdelkov

Avto žarnice

Žarnice za vaš avto

H7, H4 ter H1 žarnice so med vozniki zagotovo najbolj priljubljene, saj veljajo za zanesljivo izbiro. Gre za klasične halogenske žarnice, ki se jih najpogosteje uporablja v avtomobilskih žarometih. Takšne avto žarnice priporočajo tudi proizvajalci vozil. Halogenske žarnice namreč nudijo močno svetilnost brez bleščanja, zato se na cesti odlično obnesejo. Uporabljamo jih lahko brez strahu, da bi z njimi zaslepili nasproti vozeča vozila, hkrati pa nam nudijo dober pregled nad dogajanjem na cestišču. Pri tem je treba vedeti, da slednje ni odvisno le od e, temveč tudi od samega avtomobilskega žarometa, njegove ohranjenosti, debeline in materiala, iz katerega je narejen. Z leti na njem namreč nastajajo praske, zaradi katerih se vidljivost in svetilnost poslabša, prav tako pa je lahko vzrok za slabšo moč avtomobilskega žarometa tudi umazanija. Zato je zelo pomembno skrbeti, da so žarometi na vozilu vedno brezhibno čisti.

Prednosti avto žarnice H7, H4

Avtomobilske H7, H4 žarnice imajo poleg dobre svetilnosti tudi precej dolgo življenjsko dobo, ki se sicer razlikuje od modela do modela. Nekatere med njimi tako brez težav zdržijo po več let brez menjave, kar je vsekakor zelo praktično. Po drugi strani pa so v ponudbi tudi modeli z nekoliko krajšo življenjsko dobo, ki pa nudijo toliko boljšo osvetlitev. Marsikateri voznik pravi, da ima z njimi skorajda občutek, kot da bi vozil podnevi, saj takšne močne žarnice H7, H4 res odlično osvetlijo cestišče. Na trgu so torej tako zelo močne halogenske žarnice H7, H4, ki jih je treba pogosteje menjati, kot tudi malo manj močne H7 žarnice, ki jih boste menjali redkeje. Za katere se boste odločili, pa je odvisno od vas in vašega načina vožnja. Če veliko vozite ponoči, potem je smiselno izbrati čim močnejše modele, seveda pa je treba imeti v avtu vedno tudi rezervo. Najbolje imeti v rezervi kar par enakih žarnic ter zamenjati obe naenkrat. Ko namreč neha delovati ena, obstaja velika verjetnost, da bo kmalu prenehala delovati tudi druga. Poleg tega pa je pomembno tudi, da sta obe žarnici v vaših avtomobilskih žarometih enaki, saj tako našemu vozilu omogočimo najboljšo osvetlitev.

Pestra izbira in lastnosti

Na voljo so žarnice mnogih priznanih proizvajalcev. Vsak model ima lahko drugačne karakteristike, zato je pred nakupom pametno natančno preveriti, za kakšno vrsto žarnice gre. Pri tem je treba biti pozoren tako na to, da je ta ustrezna za naše vozilo, kot tudi na to, kakšno svetlobo oddaja oziroma kakšne barve je ta svetloba. Lastnosti posameznih modelov in njihovo kakovost lahko primerjate tudi s pomočjo različnih testov, ki vam pomagajo izbrati prave žarnice za vaš avto. Na testih preverjajo tako moč kot njeno življenjsko dobo ter ostale lastnosti. Tako se boste lažje odločili, katerega proizvajalca in kateri model izbrati. V ponudbi so tudi cenovno bolj ugodni modeli, ki omogočajo dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

Kaj pa LED žarnice?

Z LED sijalkami oziroma žarnicami lahko privarčujete pri porabi energije in goriva ter si zagotovite večjo varnost. Oddajajo zelo močno svetlobo, ki poskrbi za dobro osvetlitev. Najbolj popularne so LED žarnice H7 . Omenjeno podnožje h7 led žarnic se v uporablja skoraj v vsakem drugem vozilu. Marsikomu je takšna svetloba tudi estetsko bližje od rumenkaste svetlobe halogenskih žarnic. Poleg tega so zelo trpežne in zmogljive ter skorajda večne, saj jih boste menjali le na vsakih nekaj let. Prav zato se vam splača pogledati ponudbo in si čim prej izbrati ustrezne LED avto žarnice ter tako poskrbeti za boljšo vidnost!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi