Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Halogenske žarnice

Nekateri izdelki v spodnji kategoriji so univerzalni in se bodo kljub izbranemu vozilu še vedno prikazovali.
Število izdelkov v kategoriji: 514

Halogenske žarnice

HALOGENSKE ŽARNICE

V avtomobilskem svetu halogenske žarnice še vedno ostajajo najbolj priljubljene, čeprav so trenutno v modi tudi druge vrste žarnic. To še posebej velja za LED avto žarnice, ki porabijo manj energije, a imajo tudi nekatere pomanjkljivosti. V prihodnosti bo verjetno LED tehnologija še napredovala in zato tudi prevladala, zaenkrat pa vsem potrebam voznikov še vedno zadoščajo klasične halogenke. Zelo dobro se obnesejo tako pri vožnji podnevi kot ponoči, saj nudijo odlično osvetlitev cestišča in vidnost vozila v vseh vremenskih pogojih. Prav tako z njimi težje zaslepimo nasproti vozeča vozila, saj omogočajo uporabo brez nadležnega bleščanja. Najpogosteje se uporabljajo žarnice s podnožjem tipa H7, na voljo pa so tudi take z drugimi vrstami podnožij različnih barv.

Sodobne halogenske žarnice

Halogenske žarnice običajno dajejo svetlobo rumene barve, vendar se barva svetlobe od modela do modela lahko razlikuje. Nekatere dajejo tudi nekoliko manj rumeno svetlobo, s čimer se približajo barvi belih LED žarnic. Trenutno je takšna svetloba zelo popularna, a uporaba LED žarnic ni vedno skladna z zakonom ali homologacijo avtomobila, zato takšne halogenske žarnice nudijo dobro alternativo. Vedno bolj se uporabljajo tudi ekološke halogenske žarnice, ki omogočajo prihranek energije, s tem pa tudi goriva. V enem letu uporabe lahko prihranite kar precej litrov. Poleg tega pa imajo takšne halogenske žarnice za avto tudi za nekaj odstotkov boljšo svetilnost in daljšo življenjsko dobo, zato se vanje splača investirati. Za njihovo kakovost jamčijo priznani proizvajalci, ki veljajo za vodilne v svetu na tem področju. Trudijo se, da bi voznikom ponudili modele, ki dobro delujejo in jih ni treba pogosto menjati, in takih je na trgu na srečo vse več. Če boste izbrali halogenske žarnice priznanih proizvajalcev, boste tako z nakupom vsekakor zadovoljni.

Poskrbite za večjo varnost

Če kupite na spletu, boste prihranili kar nekaj denarja. Določeni modeli se prodajajo posamezno, nekateri pa so na voljo tudi v večjih pakiranjih, ki vsebujejo več kosov. Takšna pakiranja so cenovno še posebej ugodna, poleg tega pa vam omogočijo, da imate ustrezne žarnice za avto vedno na zalogi. Tako bodo zmeraj pri roki, ko jih boste potrebovali. Z vidika varnosti je pravočasna menjava žarnice, ko stara preneha delovati, vsekakor zelo pomembna. Ne sme se vam pripetiti, da bi se z avtom vozili brez delujočih luči, saj je to lahko zelo nevarno. Prav zato raje kupite ustrezne halogenske žarnice, še preden obstoječe prenehajo delovati in si tako naredite zalogo. Oglejte si ponudbo in si izberite tiste, ki jih potrebujete!

Niste našli izdelka, ki ga iščete? Uporabite Polcar katalog katalog. V kolikor najdete želeni izdelek nas lahko pokličete na 05 3646 617.
Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj