Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Osram

Žarnica 2W B8.5d, 10 kosov

Ostale žarnice

Žarnica 2W B8.5d, 10 kosov

Žarnica 2W B8.5d 10 kosov

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 181050 (99ZP131A)
 • Podnožje žarnice
  • 2W
 • Pakiranje
  10 kosov
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 11,86
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Žarnica 2W B8.5d 10 kosov

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Osram

Svetilke in svetlobni sistemi nemškega podjetja Osram dajejo podlago za prekrasni pogled na stvari, zagotavljajo varnost in udobje, ki omogočajo učinkovito rabo virov. Že več kot 100 let Osram kot globalno podjetje spodbuja družbeno in okoljsko odgovorno politiko v svetu, kot tudi sponzorske aktivnosti v umetnosti in kulturi. Leta 1919 je svoj nastop doživel njihov logo z žarnico. Danes stilizirana svetilka v njihovem logotipu ni simbol samo za svetlobo, ampak tudi za dobre ideje in njihovo strast za inteligentno svetlobo.
 
Osram je eden od dveh vodilnih proizvajalcev svetil na svetu. Portfelj družbe zajema celotno vrednostno verigo, od komponent do elektronskih nadzornih orodij, kot tudi popolnost svetil, sistemov za upravljanje svetlobe in svetlobnih rešitev.
 
Le kdo bi leta 1906 pomislil, da bo nekega dne podjetje Osram s prodajo svojih proizvodov zaslužilo 5 milijard evrov? Le kdo je pred več kot stotimi leti vedel, da bo elektronski vir svetlobe imel ogromno vlogo na trgu razsvetljave? Kdo bi lahko pred 100 leti predvideval, da nas svetloba lahko zaščiti pred boleznimi? Čista pitna voda je in vedno bo eden od naših najbolj dragocenih surovin. S Puritec UV sistemom, proizvodom podjetja Osram, vodo lahko razkužimo brez uporabe kemikalij.
 
Pametni svetlobni viri, ki jih danes proizvajalci avtomobilov uporabljajo v vozilih izboljšujejo našo varnost, obenem pa prihranijo do 80 % energije.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi