Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Narva

TWIN SET žarnic NARVA H4 RANGE POWER WHITE 100/90W

Žarnice H4

TWIN SET žarnic NARVA H4 RANGE POWER WHITE 100/90W

TWIN SET žarnic NARVA H4 RANGE POWER WHITE Avtomobilske žarnice H4 RANGE POWER WHITE (RPW) 12V 100/90W Žarnica z lepo belo svetlobo 4500K. V paketu dobite dve žarnici. Philipsovo ime je VisionPlus . Za vse, ki jim je najpomembnejša kvaliteta in varnost - seveda za... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 140107 (98015)
 • Podnožje žarnice
  • H4
 • Akcija
  Prihranite 21.00%
  19,18
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €24,28 , Vaš prihranek:
  21.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

TWIN SET žarnic NARVA H4 RANGE POWER WHITE Avtomobilske žarnice H4 RANGE POWER WHITE (RPW) 12V 100/90W Žarnica z lepo belo svetlobo 4500K. V paketu dobite dve žarnici. Philipsovo ime je VisionPlus. Za vse, ki jim je najpomembnejša kvaliteta in varnost - seveda za najnižjo ceno. Proizvaja podjetje Narva iz Nemčije, ki spada v skupino PHILIPS.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Narva

Narva je nemška blagovna znamka z več kot 65 leti izkušenj kot vodilni proizvajalec svetil. Ima široko paleto izdelkov vključno z žarnicami na nitko, halogenskimi in xenon žarnicami za uporabo v avtomobilih, motorjih, tovornjakih in drugih vozilih. In vse to je narejeno z istim ciljem v mislih: da bi ustvarili najbolj trpežne in zanesljive žarnice v več kot 70 državah po vsem svetu. Proizvodnja Narva se dodatno odlikuje po številnih pregledih, ki so vključeni v proces. Vsak izdelek izpolnjuje zahteve najbolj zahtevnih svetovnih norm certificirani pa so v skladu z nemškimi standardi. Stabilni procesi, najnovejše tehnologije in dolgoletne izkušnje so stojalo za zanesljivost vsakega posameznega Narva izdelka.
 
Stalno vlagajo v izdelke in postopke ter se trudijo nuditi zanesljivo razsvetljavo, ki omogoča varnejšo vožnjo. Varnost na cestah pomeni dobro videti in biti viden. Optimalna vidljivost je označena s svetlobo in odlično ravnjo osvetlitve v cestnem prometu. Zanesljivost osvetlitve vozila na splošno je karakterizirana s konstantnim in zanesljivim upoštevanjem vseh parametrov kakovosti, vključno z trpežnostjo in omenjenimi varnostnimi funkcijami.
 
Pomembna dejanja zagotovljajo kakovost njihovih izdelkov: redna testiranja svetil, ki jih izvajajo v skladu z mednarodnim certificiranjem, izdelki in procesi, merjeni po merilih OEM ter interni standardi visoke kakovosti. Tehnološka znanja v ozadju igrajo ključno vlogo pri tem, vključno z znanjem o človeškem vidu in funkcionalnosti sistemov avtomobilskih žarometov. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi