Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

GE Lighting

ŽARNICA 12V H4 55/60W EXTRALIFE SET

Žarnice H4

ŽARNICA 12V H4 55/60W EXTRALIFE SET

ŽARNICA 12V H4 55/60W EXTRALIFE SET - primerne za uporabo v dnevnih lučeh - zagotavljajo varno vožnjo podnevi in ponoči GE Extra Life™ žarnico odlikuje podaljšana življenjska doba, za varno vožnjo podnevi in ponoči.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 248700 (19682)
 • Podnožje žarnice
  • H4
 • Akcija
  Prihranite 23.00%
  10,57
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €13,73 , Vaš prihranek:
  23.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

ŽARNICA 12V H4 55/60W EXTRALIFE SET

- primerne za uporabo v dnevnih lučeh - zagotavljajo varno vožnjo podnevi in ponoči

GE Extra Life™ žarnico odlikuje podaljšana življenjska doba, za varno vožnjo podnevi in ponoči.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

GE Lighting

Uspešna zgodba podjetja, ki se ukvarja z razsvetljavo, se je začela na majhnem skednju v ZDA leta 1900. Po več tisoč patentih in celo dveh Nobelovih nagradah, GE Global Research še naprej prinašajo nove tehnologije v naše življenje. Danes ima podjetje več kot 3000 zaposlenih, v 4. obratih po svetu: ZDA, Indija, Kitajska in Nemčija. Med drugim zasedajo že več let vodilni položaj v proizvodnji avtomobilske razsvetljave - GE Lighting. Nudijo enega izmed najobsežnejših izborov svetil za avtomobile na trgu, ki delujejo bodisi na 12V ali 24V sisteme. GE Lighting je dobavitelj svetil mnogih proizvajalcev avtomobilov po svetu. Ključnega pomena za njihov izbor imata kakovost in učinkovitost izdelkov. GE ponuja tako osnovne modele žarnic, kot tudi premium - posebne modele žarnic. Paleta premium vključuje: Extra Life Megalight Plus, Megalight Ultra 90, Megalight Ultra 120, Megalight Ultra 130, Sportlight Ultra, Sportlight, Heavy Star. Premium žarnice imajo daljšo življenjsko dobo, ponujajo višji nivo svetlobe, višjo vibracijsko odpornost. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi