Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Žarnice H7

Število izdelkov v kategoriji: 110
Nekateri izdelki v spodnji kategoriji so univerzalni in se bodo kljub izbranemu vozilu še vedno prikazovali.

POSLALI SMO ŽE VEČ KOT 500.000 PAKETOV PO CELOTNI EVROPI!

Ekipa SILUX deluje v več kot sedmih različnih državah.

Še
72
izdelkov

Žarnice H7

Halogenske H7 žarnice

Varnost med vožnjo bi morala biti zagotovo prioriteta vseh voznikov. Na to, kako varna bo vaša udeležba v prometu, pa vplivate tako vi sami kot vaše vozilo. Nujno je torej redno in ustrezno vzdrževanje avtomobila, kar vključuje tudi zamenjavo tistih avtodelov, ki niso v najboljšem stanju. Pri tem pa ne smete pozabiti na to, da imajo včasih »drobni« deli, kot so na primer halogenske H7 žarnice, izjemno pomembno vlogo. Če je prišel čas za menjavo, vas v naši trgovini čaka halogenska avtomobilska žarnica H7 v številnih različicah ...

Vrhunske H7 žarnice za zagotavljanje odlične vidljivosti

Pri oblikovanju naše ponudbe je na prvem mestu vedno vrhunska kakovost. V našem prodajnem programu vas čakajo halogenske H7 žarnice za avto znamk, kot so Goodyear, Bottari, Philips, Osram in Hella, ki so zelo cenjene med uporabniki. Za to, da lahko ustrezno reagiramo, moramo namreč najprej čim bolje videti, kakšna je situacija na cestišču. Kakovostna halogenska avto žarnica H7 za sprednje luči oziroma žaromete je tako eden ključnih sestavnih delov. V novejših vozilih jo sicer počasi že nadomešča LED žarnica H7, vendar pa je osnovna naloga v obeh primerih podobna – omogočanje dobre vidljivosti, navsezadnje pa tudi vidnosti, v vseh pogojih, tudi v zelo neugodnih, kot je recimo v močnem deževju ali v megli.

Optimalen spoj povečane svetilnosti in dolgotrajnega delovanja

Vas zanimajo predvsem H7 žarnice s povečano svetilnostjo? V naši spletni trgovini to ne bo težava, saj je na voljo bogata ponudba tovrstnih halogenskih žarnic, in sicer posamično ali v kompletu. Pri tem pa poskušamo svojim strankam ponujati halogenske avtomobilske H7 žarnice, ki predstavljajo čim boljši kompromis med dolgo življenjsko dobo in čim večjo svetilnostjo. Zavedamo se namreč, da sta oba dejavnika izredno pomembna in da na račun enega ne smemo pretirano zanemariti drugega.

Pri nas se najde prava žarnica H7 za vsako vozilo

Nakup prek spleta močno poveča vaše možnosti izbire. Nič drugače ni niti v primeru, da kupujete avtodele – naj bodo to deli karoserije, kot so blatniki, odbijači in rezervoarji, zavore, izpušni sistemi ali pa H7 žarnice. Ne glede na to, kateri avtodel potrebujete, se je danes zagotovo pogosto najpametneje odpraviti na splet, kjer vas na enem mestu čaka izredno pester nabor možnosti. Vsi našteti in mnogi drugi avtodeli so seveda tudi del našega programa. Tako boste z nakupom pri nas zagotovo prišli do idealne H7 žarnice za avto. Če niste povsem prepričani, katera žarnica H7 bi bila najboljša za vaš avtomobil oziroma za luči vašega vozila, pa vam seveda z veseljem pomagamo pri izbiri.

Menjava H7 žarnice mora biti izvedena pravilno

Opozorimo naj še, da morajo biti ob zamenjavi upoštevani osnovni napotki za pravilno izvedbo, sicer halogenska žarnica ne bo imela tako dolge življenjske dobe, kot bi jo lahko imela sicer. Med drugim je pomembno, da se pri uporabi halogenske H7 žarnice vedno uporabijo rokavice. To bo pomagalo preprečiti, da bi prišla avtomobilska žarnica H7 v stik z maščobo oziroma s kakršno koli umazanijo. Vsekakor pa bo najbolje, da delo prepustite kar izkušenemu avtomehaniku, saj vam tako ne bo treba skrbeti, da bi se nova halogenska avtomobilska H7 žarnica kakorkoli poškodovala že ob montaži.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi