Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Narva

Žarnica Narva W5W 12V/5W - NAR17177SET (10 kosov)

Žarnice W5W

Žarnica Narva W5W 12V/5W - NAR17177SET (10 kosov)

Žarnica Narva W5W 12V/5W. Lastnosti: napetost: 12V, 5W, podnožje W2.1x9.5d.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4734887 (NAR17177SET)
 • Podnožje žarnice
  • W5W
 • Pakiranje
  10 kosov
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 3,84
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Žarnica Narva W5W 12V/5W. Lastnosti: napetost: 12V, 5W, podnožje W2.1x9.5d.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Narva

Narva je nemška blagovna znamka z več kot 65 leti izkušenj kot vodilni proizvajalec svetil. Ima široko paleto izdelkov vključno z žarnicami na nitko, halogenskimi in xenon žarnicami za uporabo v avtomobilih, motorjih, tovornjakih in drugih vozilih. In vse to je narejeno z istim ciljem v mislih: da bi ustvarili najbolj trpežne in zanesljive žarnice v več kot 70 državah po vsem svetu. Proizvodnja Narva se dodatno odlikuje po številnih pregledih, ki so vključeni v proces. Vsak izdelek izpolnjuje zahteve najbolj zahtevnih svetovnih norm certificirani pa so v skladu z nemškimi standardi. Stabilni procesi, najnovejše tehnologije in dolgoletne izkušnje so stojalo za zanesljivost vsakega posameznega Narva izdelka.
 
Stalno vlagajo v izdelke in postopke ter se trudijo nuditi zanesljivo razsvetljavo, ki omogoča varnejšo vožnjo. Varnost na cestah pomeni dobro videti in biti viden. Optimalna vidljivost je označena s svetlobo in odlično ravnjo osvetlitve v cestnem prometu. Zanesljivost osvetlitve vozila na splošno je karakterizirana s konstantnim in zanesljivim upoštevanjem vseh parametrov kakovosti, vključno z trpežnostjo in omenjenimi varnostnimi funkcijami.
 
Pomembna dejanja zagotovljajo kakovost njihovih izdelkov: redna testiranja svetil, ki jih izvajajo v skladu z mednarodnim certificiranjem, izdelki in procesi, merjeni po merilih OEM ter interni standardi visoke kakovosti. Tehnološka znanja v ozadju igrajo ključno vlogo pri tem, vključno z znanjem o človeškem vidu in funkcionalnosti sistemov avtomobilskih žarometov. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi