Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

LED žarnice

Število izdelkov v kategoriji: 339
Nekateri izdelki v spodnji kategoriji so univerzalni in se bodo kljub izbranemu vozilu še vedno prikazovali.

V LETU 2022 JE BILO 99,74% NAROČIL ODPREMLJENIH PRAVOČASNO

Več o našem poslovanju lahko izveste na spodnji povezavi.

Še
301
izdelkov

LED žarnice

Zakaj kupiti LED luči oziroma žarnice za avto?

Zakaj izbrati LED žarnice za avto? LED luči za avto odlikuje veliko daljša življenjska doba, kar je poglaviten razlog za njihovo veliko priljubljenost. Takšne sijalke so namreč veliko bolj energetsko varčne, zato brez menjave zdržijo zelo dolgo. Prav zaradi tega postajajo vedno bolj priljubljene ne le pri avtomobilih, ampak tudi povsod drugje. Avtomobilske žarnice z LED tehnologijo so zelo trpežne in omogočajo izredno dobro svetilnost. Za to poskrbijo LED diode, ki oddajajo čisto in močno svetlobo ter tako poskrbijo za odlično osvetlitev. Sama osvetlitev in moč žarnice je odvisna tako od števila diod na njej kot od tipa podnožja. LED sijalke so na voljo za skoraj vse standardne tipe podnožij (oznake H1, H7, H11 itd.). Vsaka žarnica je opremljena z minimalno dvema svetilnima diodama, nekatere pa jih imajo celo več kot osem.

Učinkovite LED žarnice za avto

Avto Žarnice, ki so zasnovane na osnovi LED tehnologije, so pametna izbira, saj so zelo zmogljive. Poleg varčnosti in zelo močne osvetlitve jih odlikujejo še druge pozitivne lastnosti, zaradi katerih so tako med vozniki kot med proizvajalci avtomobilov vedno bolj priljubljene. Ena od že omenjenih pozitivnih lastnosti je zagotovo zelo dolga življenjska doba, zaradi katere takšnih sijalk ni treba pogosto menjati. V preteklosti se je sicer dogajajo, da so računalniki v avtomobilih kljub temu po določenem obdobju začeli javljati, da je žarnica pregorela, čeprav to ni bilo res. Ta napaka, imenovana can-bus, je pri sodobnih modelih odpravljena, kar pomeni, da boste LED luči za avto brezskrbno uporabljali vrsto let. Ena žarnica ima namreč življenjsko dobo kar do 50.000 ur! Na vse modele pa pri nakupu nudimo tudi garancijo, saj verjamemo v njihovo odlično delovanje.

Kakovostno ohišje in ventilator

Za učinkovito delovanje LED tehnologije na dolgi rok je nujno treba poskrbeti tudi za ustrezno hlajenje. Zato je v ohišje vsake LED žarnice za avto vgrajen poseben ventilator, ki zagotavlja optimalne pogoje za njeno delovanje. Pri izbiri je zelo pomembno preveriti, za kakšen ventilator gre in kakšno število vrtljajev omogoča, saj je od tega odvisna življenjska doba avtomobilske LED sijalke. Poleg tega pa je treba pri izbiri posvetiti pozornost tudi ohišju. Ohišje mora biti namreč čim bolj robustno in izdelano iz odpornega materiala, s čimer je žarnica zaščitena pred vremenskimi in drugimi dejavniki ter tudi morebitnimi mehanskimi poškodbami. Pri tem se zelo dobro obnese ohišje iz aluminija, ki zagotavlja vodoodpornost in trpežnost ter s tem ustrezno zaščito LED žarnice za avto. Seveda pa je za ustrezno delovane pomembno tudi to, kako je sijalka vgrajena v žaromet vozila.

Zakaj izbrati LED?

Z LED sijalkami lahko privarčujete pri porabi energije in goriva ter si zagotovite večjo varnost. Oddajajo zelo močno svetlobo, ki poskrbi za dobro osvetlitev. Marsikomu je takšna svetloba tudi estetsko bližje od rumenkaste svetlobe halogenskih žarnic. Poleg tega so zelo trpežne in zmogljive ter skorajda večne, saj jih boste menjali le na vsakih nekaj let. Prav zato se vam splača pogledati ponudbo in si čim prej izbrati ustrezne LED žarnice za avto ter tako poskrbeti za boljšo vidljivost.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi