Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Žarnice LED H7

Število izdelkov v kategoriji: 18
Nekateri izdelki v spodnji kategoriji so univerzalni in se bodo kljub izbranemu vozilu še vedno prikazovali.

V LETU 2022 JE BILO 99,74% NAROČIL ODPREMLJENIH PRAVOČASNO

Več o našem poslovanju lahko izveste na spodnji povezavi.

NISTE NAŠLI REZERVNEGA DELA, KI GA IŠČETE?

Sporočite nam kaj iščete in pomagali vam bomo.

Žarnice LED H7

H7 LED žarnice

Pri novejših modelih avtomobilov se vse pogosteje uporabljajo H7 LED žarnice, ki tako počasi, a zanesljivo izpodrivajo halogenske različice z žarilno nitko, ki za zdaj sicer še vedno prevladujejo. Odlike, s katerimi se lahko pohvalijo žarnice H7 LED, pri katerih je svetlobni snop večinoma skoncentriran oziroma strožje usmerjen, ne pa razpršen, navdušujejo številne voznike. Tako gre za enega tistih nadomestnih avtodelov, ki nikakor ne smejo manjkati v naši ponudbi. Pri tem si prizadevamo, da so vse sijalke H7 LED resnično vrhunske kakovosti, s čimer pridejo prednosti tega tipa še posebej do izraza.

Žarnice H7 LED se lahko pohvalijo z izjemno življenjsko dobo

Že v osnovi velja, da imajo žarnice H7 LED za avto precej daljši »rok uporabe« v primerjavi s klasičnimi oziroma halogenskimi žarnicami iste oznake. To je povezano z dejstvom, da se ob posamezni uporabi manj segrejejo, posledično pa ne pregorijo tako hitro. Potreba bo menjavi torej še zdaleč ni več tako pogosta, kot je običajno pri vozilih, kjer se uporabljajo klasične žarnice. To pa velja še posebej, če izberete avtomobilske žarnice H7 LED iz naše ponudbe. Prednost dajemo čim bolj priznanim proizvajalcem, znanim po doseganju visokih standardov kakovosti. Pri tem pa si obenem prizadevamo, da svojim strankam ponujamo čim dostopnejše cene. Sijalke za avto H7 LED pa poleg varčnosti oziroma nadpovprečnega časa delovanja odlikuje tudi dejstvo, da pripomorejo k zelo moderni estetiki vašega vozila. Oddajajo namreč prijetno belo svetlobo.

Kakovostne H7 LED žarnice različnih dimenzij in moči

Izbirati je mogoče med različnimi kombinacijami lastnosti, med katerimi boste zagotovo brez večjih težav našli rešitev, ki je resnično najboljša za vas oziroma za vaše vozilo. Na voljo je več dimenzij, od najmanjših pa do večjih. Poleg tega imate proste roke pri izbiri moči za žarnice H7 LED – 24 W, 55 W, 60 W in tako dalje. Tu naj omenimo še, da se lahko naše H7 LED žarnice uporabijo tudi za zamenjavo pri starejših vozilih, kjer so bile doslej v uporabi (izključno) halogenske žarnice H7. Vendar pa morate pri tem paziti, da upoštevate pravila glede tega, za katere luči je primerna tovrstna zamenjava oziroma homologacijo vozila, da ne bo kasneje kakšnih težav. V naši spletni trgovini lahko pri posameznih modelih H7 LED žarnice poiščete podatek o tem, kje oziroma kako se lahko uporabljajo. Pri tem so seveda upoštevane zakonske omejitve. Praviloma velja, da pri starejših avtomobilih, kjer svetila ne temeljijo na LED tehnologiji, to ne smejo biti glavne žarnice, uporabiti pa jih je mogoče za zadnje luči, v notranjosti avtomobila, za smernike itn. Pomembno je torej predvsem, da ne posegate v originalno strukturo žarometov.

V ponudbi tudi najsodobnejše žarnice H7 LED za off road

Za terensko vožnjo pridejo v poštev izredno majhne žarnice H7 LED, opremljene z ventilatorjem, ki jih boste prav tako našli v našem prodajnem programu. Možnost doseganja tako majhnih velikosti je povezana z izrabo najnovejše tehnologije. Med drugim je zagotovljena tudi dodatna zaščita omenjene sijalke H7 LED pred potencialnimi manj ugodnimi vremenskimi vplivi. Tako gre za zares odlično izbiro za »off road« vožnjo. Če bi želeli mini avtomobilske žarnice H7 LED uporabljati tudi za klasično vožnjo po cesti, pa je pred tem nujno poskrbeti za homologacijo.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi