Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Silux Parts

Žarnica H7, Model M3, LED, 6500K, 10000LM/set, 2 kosa

Žarnice LED H7

Žarnica H7, Model M3, LED, 6500K, 10000LM/set, 2 kosa

Žarnice H7 M3 LED je zasnovana tako, da ponuja odlično svetilnost. V nočni vožnji boste uživali, kot nikoli do sedaj. Žarnica se ponaša z majhnimi dimenzijami in izredno svetilnostjo. Za dolgo življenjsko dobo bo poskrbel premišljeno zasnovan sistem odvajanja toplote. Učinkovit hladilni sistem I ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 5090580 (LEDH7-M3)
 • Podnožje žarnice
  • H7 LED
 • Pakiranje
  2 kosa
 • Dodatne informacije
  12 mesecev garancije
 • Življenjska doba
  30.000 ur
 • Certifikati
  CE RoHs
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 42,70
Prihranite z nakupom večjih količin:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Žarnice H7 M3 LED je zasnovana tako, da ponuja odlično svetilnost. V nočni vožnji boste uživali, kot nikoli do sedaj. Žarnica se ponaša z majhnimi dimenzijami in izredno svetilnostjo. Za dolgo življenjsko dobo bo poskrbel premišljeno zasnovan sistem odvajanja toplote.

žarnica

Učinkovit hladilni sistem

Inteligentni sistem za nadzor temperature in aluminijasto ohišje skrbita, da se žarnica ne pregreva. Učinkovit turbo hladilni sistem z ventilatorjem visoke hitrosti (kar 130000 vrtljajev/min) skrbi za dvojno odvajanje toplote.

M3 H7 LED

Enostavna in hitra namestitev

Ohišje je v celoti izdelano iz aluminija. Zaradi premišljene zasnove in majhnosti namestitvenega ogrodja (enako kot pri halogenskih žarnicah) se prilega 99% vozil. Na večino vozil jo lahko namestite tudi zaradi širokega razpona delovne električne napetosti (DC 9 - 32 V).

M3 H7 LED

 

Popolna osvetlitev vozišča

V žarnico vgrajenih 6 LED sijalk s čipom ZES ponuja popolno osvetlitev vozišča. Žarnica osvetljuje z močjo kar 55W (± 10%). Skupaj žarnici oddajata kar 10000 LM svetlobe.

M3 H7 LED

Dimenzije žarnice

žarnica

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Silux Parts

Podjetje Silux je bilo ustanovljeno leta 2009. Od takrat dalje se trudimo, nadgrajujemo in specializiramo pri izbiri najbolj kvalitetne ponudbe po dostopnih cenah. Ustanovili smo blagovno znamko Silux Parts, kjer vam ponujamo široko izbiro izdelkov iz kategorije dodatne opreme. Najuspešnejši smo v prodaji žarnic in metlic brisalcev, kjer vam zagotavljamo najboljšo kakovost z 12 mesečno garancijo.
Ponujamo različne izdelke od karbonskih folij, pametnih pokrival do organizatorjev prtljažnega prostora. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi