Ste že naš član?
Prijava registracija
Pokličite nas
05 364 66 17
Košarica
Košarica je prazna
Polcar Official Distributer

Avtokozmetika

Nekateri izdelki v spodnji kategoriji so univerzalni in se bodo kljub izbranemu vozilu še vedno prikazovali.
Število izdelkov v kategoriji: 852

Avtokozmetika

Avtokozmetika

Za ustrezno urejenost in vzdrževanje vozila poskrbi avtokozmetika, ki si jo lahko ogledate v naši ponudbi. Različna avtokozmetika nam omogoča, da avto dobro očistimo, ga odišavimo ter poskrbimo za njegovo vzdrževanje. Avtokozmetika je blizu tako voznicam, kot tudi voznikom. Marsikateri moški je prav tako zagrizen pri »ličenju« svojega jeklenega konjička, kot je pred ogledalom zagrizena njegova punca. Artikli v kategoriji avtokozmetika tako vključujejo najnujnejše, kar potrebujete pri čiščenju in vzdrževanju izgleda avtomobila. Avtokozmetika tako vključuje različna profesionalna čistila, sredstva za poliranjekrpe za čiščenje in podobne izdelke, pri čiščenju avtomobila pa vam bodo prišla prav tudi čistila, ki poskrbijo za umazanijo na rokah. Za higieno poskrbijo čistila za roke ter zaščitne rokavice, ki so pri čiščenju in vzdrževanju avtomobila skoraj obvezna oprema. Tudi to boste našli v kategoriji avtokozmetika.

Vzdrževanje avtomobila in skrb za njegov videz

Avtokozmetika nam pomaga skrbeti za dobro počutje v avtu med vožnjo. Če se v avtu dobro počutimo, bo vožnja bolj prijetna tako za voznika kot za njegove sopotnike. Po nekaterih raziskavah pa naj bi urejena notranjost vozila pomagala celo k zmanjševanju števila nesreč. Pri tem nam lahko koristi kakovostna avtokozmetika, s katero lahko dobro očistimo svoj avto od zunaj in znotraj ter poskrbimo za njegov lepši videz. Ne glede na to, kako vam je pomembna urejenost vašega vozila, pa je nujna vsaj avtokozmetika za čiščenje stekel vozila. Vsak voznik mora namreč skrbeti za ustrezno čistočo stekel, saj je to nujno za varno vožnjo. Stekla morajo biti popolnoma čista, saj nas različni madeži lahko motijo med vožnjo oziroma poslabšajo preglednost. Ustrezna avtokozmetika, ki je namenjena prav čiščenju avtomobilskih stekel, je zato nekaj, kar ne sme manjkati prav v nobenem vozilu. Pametno je v avtu imeti tudi kakšno namensko krpo za čiščenje stekel ter različne druge pripomočke, ki si jih lahko ogledate v kategoriji avtokozmetika. Pri tem nikakor ne smemo pozabiti dobro očistiti luči, saj le dobro očiščene luči lahko poskrbijo za dobro osvetlitev. Avtokozmetika tako ne skrbi le za lepši videz našega avtomobila, ampak tudi za bolj varno vožnjo.

Učinkovita avtokozmetika za vsak namen

Sodobna avtokozmetika je zelo učinkovita, njena ponudba pa zelo široka. Na voljo je ogromno različnih sredstev za čiščenje, loščenje, poliranje ali kakšno drugo vzdrževanje vašega jeklenega konjička. Pri tem vam bodo prišla prav čistila za steklo, plastiko, odstranjevanje insektov in še marsikaj drugega, avto šamponi, maziva in negovalna sredstva ter vsa druga avtokozmetika, ki si jo lahko ogledate v ponudbi. Vsa ta avtokozmetika skrbi ne le za lepši videz vašega avtomobila, temveč tudi za njegovo učinkovito delovanje. Dobro in skrbno vzdrževan avtomobil namreč deluje bolj optimalno. Kakovostna avtokozmetika tako predstavlja tako različna negovalna kot tudi vzdrževalna sredstva, kot so spreji in maziva za podmazovanje verige in drugih delov avtomobila ter še marsikaj drugega. V ponudbi je na voljo zelo raznolika avtokozmetika, zato vam ne bo težko najti tistega, kar potrebujete!

Niste našli izdelka, ki ga iščete? Uporabite Polcar katalog katalog. V kolikor najdete želeni izdelek nas lahko pokličete na 05 3646 617.
Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj