Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Little Trees

Osvežilec zraka Invisi Anti-Tobaco

Avto parfumi

Osvežilec zraka Invisi Anti-Tobaco

Osvežilec zraka Invisi Anti-Tobaco. Dišava, katera traja kar do 60 dni! Dišava ima inovativen in zelo diskreten slog, namestitev je enostavna in ne pušča sledi. Ne ovira pretoka zraka in ustreza večini avtomobilov. Nova 'StediScent "tehnologija zagotavlja dosledno in postopno... Preberi več

 • Akcija
  Prihranite 10.00%
  3,40
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €3,78 , Vaš prihranek:
  10.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

 • Dobavni rok: 1-3 dni

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Osvežilec zraka Invisi Anti-Tobaco. Dišava, katera traja kar do 60 dni! Dišava ima inovativen in zelo diskreten slog, namestitev je enostavna in ne pušča sledi. Ne ovira pretoka zraka in ustreza večini avtomobilov. Nova 'StediScent "tehnologija zagotavlja dosledno in postopno sproščanje dišave.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Little Trees

Podjetje CAR-FRESHNER Corporation je proizvajalec svetovno znanih drevesc -osvežilcev zraka. Sedež podjetja je v ZDA, imajo pa izvoz po vsem svetu.
 
Pred več kot 60 leti se je voznik tovornjaka mleka Sämann, pritožil nad vonjem razlitega mleka. Živel je v bližini kanadskih borovih gozdov, kjer so pridobivali aromatična olja, šel je na delo in kmalu izumil prvi avtomobilski osvežilec zraka, narisal je abstraktno obliko zimzelenega drevesa in poimenoval blagovno znamko CAR-freshner.
 
Lastnik je vseskozi ohranjal kakovost svojih izdelkov, vztrajal je na strogih postopkih preizkušanja in nadzora kakovosti, da se zagotovi dosledno visoke standarde za dišave, trdnost izdelka in dolgo življenjsko dobo. 
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi