Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Wunder-Baum

Osvežilec zraka Wunder-Baum Steklenička - Gozdni sadeži

Avto parfumi

Osvežilec zraka Wunder-Baum Steklenička - Gozdni sadeži

Osvežilec zraka Wunder-Baum Steklenička. Vonj: Gozdni sadeži. WUNDER-BAUM® razširja svojo ponudbo z osvežilci zraka Bottles. Stekleničke, ki vsebujejo kvalitetne dišave so na voljo v šestih vonjih. Princip je zelo preprost: stekleničko obesite za vrvico... Preberi več

 • Akcija
  Prihranite 10.00%
  4,93
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €5,48 , Vaš prihranek:
  10.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Osvežilec zraka Wunder-Baum Steklenička. Vonj: Gozdni sadeži. WUNDER-BAUM® razširja svojo ponudbo z osvežilci zraka Bottles. Stekleničke, ki vsebujejo kvalitetne dišave so na voljo v šestih vonjih. Princip je zelo preprost: stekleničko obesite za vrvico in že imate svež vonj v avtu. Eden izmed najbolj popularnih osvežilcev zraka za avto! Na voljo je 6 različnih dišav. Navodila za uporabo: 1. Odstranite tesnilo na vrhnjem delu stekleničke. 2. Tesno privijte lesen pokrovček. 3. Da bi stekleničko obesili napeljite oba dela vrvice skozi leseno kroglico brez da bi naredili vozel. 4. Poskrbite, da steklenička visi vsaj 3 centimetre stran od vzvratnega ogledala. 5. Obrnite stekleničko navzdol, da sprostite dišavo v lesen zamašek. Ko je to potrebno postopek ponovite. 6. Vedno poskrbite, da bo steklenička stala pokonci, da se ne razlije. Občasno preverite če je pokrovček še tesno privit .

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Wunder-Baum

Wunder-Baum (čudežno drevo) je nemška blagovna znamka za najbolj znan osvežilec zraka na svetu. Njegova oblika je edinstvena in strogo zaščitena. Leta 1952 ga je izumil Julius Sämann, kanadski poslovnež s švicarskimi koreninami. Danes je s svojo posebno obliko pod drugimi blagovnimi znamkami, kot Car-Freshner ®, Arbre Magique ® ali Magic Tree ®  znan na vseh celinah doma. Blagovna znamka je dosegla kultni status. Njegova konstantno visoka kakovost, je njegova prednost. Vonj oddaja intenzivno kar sedem tednov. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi