Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Wunder-Baum

Osvežilec zraka Wunder-Baum smrečica (poletna svežina)

Avto parfumi

Osvežilec zraka Wunder-Baum smrečica (poletna svežina)

Osvežilec zraka Wunder-Baum smrečica. Lastnosti: vonj: poletna svežina. V Classic liniji so zbrane dišave in osvežilci zraka, ki razsvetljujejo uporabnike že več kot 50 let in so nepogrešljivi pri ponudbi dišečih smrečic. Vedno zaželjena in najbolj priljubljena je Vanilla... Preberi več

 • Akcija
  Prihranite 10.00%
  2,19
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €2,43 , Vaš prihranek:
  10.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Osvežilec zraka Wunder-Baum smrečica. Lastnosti: vonj: poletna svežina. V Classic liniji so zbrane dišave in osvežilci zraka, ki razsvetljujejo uporabnike že več kot 50 let in so nepogrešljivi pri ponudbi dišečih smrečic. Vedno zaželjena in najbolj priljubljena je Vanilla smrečica. Le kdo je ne pozna? Najbolj popularen osvežilec za avto. Na voljo zelo veliko dišav za avto.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Wunder-Baum

Wunder-Baum (čudežno drevo) je nemška blagovna znamka za najbolj znan osvežilec zraka na svetu. Njegova oblika je edinstvena in strogo zaščitena. Leta 1952 ga je izumil Julius Sämann, kanadski poslovnež s švicarskimi koreninami. Danes je s svojo posebno obliko pod drugimi blagovnimi znamkami, kot Car-Freshner ®, Arbre Magique ® ali Magic Tree ®  znan na vseh celinah doma. Blagovna znamka je dosegla kultni status. Njegova konstantno visoka kakovost, je njegova prednost. Vonj oddaja intenzivno kar sedem tednov. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi