Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Sonax

Suho mazivo za preprečevanje zlepljenja delov med seboj 400 ml, 804300

Čiščenje in podmazovanje

Suho mazivo za preprečevanje zlepljenja delov med seboj 400 ml, 804300

Suho mazivo, ki ne vsebuje masti, preprečuje zlepljenje delov med seboj. Osnova maziva je PTFE in se predvsem uporablja za podmazanje drsnih površin, tekočih trakov, tračnic, verig, kovinskih vrvi - žic, zobnikov itd. Mazivo ima odlično oprijemljivost, tudi kot blažilec, tako da ne odteka in ... Preberi več

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 274422 (103226)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 12,08
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Suho mazivo, ki ne vsebuje masti, preprečuje zlepljenje delov med seboj. Osnova maziva je PTFE in se predvsem uporablja za podmazanje drsnih površin, tekočih trakov, tračnic, verig, kovinskih vrvi - žic, zobnikov itd. Mazivo ima odlično oprijemljivost, tudi kot blažilec, tako da ne odteka in ne kaplja iz predmeta. Na površini ostane zaščitni sloj, ki odbija umazanijo kot tudi vodo. Mazivo je obstojno pri temperaturi od -30°C do +100°C. Vsebina: 400 ml.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Sonax

Sonax je bil leta 1950 začetnik na področju razvoja in proizvodnje izdelkov za nego avtomobilov. Danes ima v Nemčiji okoli 350 zaposlenih. Izdelki za čiščenje in nego avtomobilov "Made in Germany", ki se prodajajo tako v Evropi kot tudi na vseh drugih celinah, prepričajo z odličnim učinkom in delovanjem. To potrjujejo tudi številna uspešna testiranja in nagrade neodvisnih testnih inštitutov. Kljub hitremu razvoju podjetja, široki paleti izdelkov za nego vozil in drugimi produkti, je Sonax ostalo družinsko podjetje. Njihove značilnosti so hitre odločitve, motivirani in predani zaposleni ter pripravljenost in sposobnost za inovacije. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi