Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Sredstva za poliranje

Število izdelkov v kategoriji: 153
Nekateri izdelki v spodnji kategoriji so univerzalni in se bodo kljub izbranemu vozilu še vedno prikazovali.

V LETU 2022 JE BILO 99,74% NAROČIL ODPREMLJENIH PRAVOČASNO

Več o našem poslovanju lahko izveste na spodnji povezavi.

Še
115
izdelkov

Sredstva za poliranje

Polirna pasta

Sredstva za poliranje, kot je na primer polirna pasta, so namenjena poliranju vozila in odpravljanju manjših napak oziroma pomanjkljivosti na vozilu. Razne praskice in luknjice, ki nastanejo zaradi vejic dreves in peska na cestišču se lahko, v primeru, da laka vozila ne poškodujejo pregloboko, odpravijo brez ličarskih del. Takšne manjše napake se tako lahko odpravijo kar doma z ročnim ali strojnim poliranjem, pri čemer se poleg različnih krp in pen uporabi tudi polirna pasta ali vosek ter različna druga sredstva za odstranjevanje ali prekrivanje prask, ki jih lahko najdete v naši ponudbi.

Poskrbite za lepši avto!

Danes je na voljo številna avtokozmetika, s katero lahko vaše vozilo dobro očistite in ga skrbno negujete. Tako bo vozilo videti kot novo tudi po več letih uporabe. Če je avto le umazan, ga je običajno enostavno oprati in iz njega odstraniti madeže, težje pa je poskrbeti za to, da ostane tudi brez prask in drugih podobnih vidnih poškodb. Temu je namenjena polirna pasta, s katero lahko preprečite nastajanje večjih prask oziroma uspešno prekrijete manjše poškodbe na laku vašega jeklenega konjička. Na voljo je več vrst takšnih past pa tudi drugih sredstev za poliranje in prekrivanje prask. Izbira je tako zelo velika in obstaja kar nekaj možnosti, med katerimi lahko najdete tisto, ki vam najbolj ustreza. Pomembno je le, da pri uporabi sredstva za poliranje upoštevate proizvajalčeva navodila in ravnate v skladu z njimi, v primeru večjih poškodb laka pa se raje čim prej odpravite k avto ličarju.

Katera polirna pasta je najboljša?

Nekateri prisegajo na avto vosek, drugi na različne odstranjevalce prask, vsi ostali pa verjamejo, da lahko za lepši videz vozila najbolje poskrbi prav polirna pasta. Katero boste uporabili, je odvisno od tega, kakšne barve je vaš avto in kaj bi z njo radi z njo dosegli. Polirna pasta je namreč lahko namenjena navadnemu laku, lahko pa tudi obdelavi metalnega laka, kar je odvisno od njene granulacije. Pred izbiro in nakupom se je zato treba prepričati, za kakšno pasto gre in čemu je namenjena ter jo uporabiti na pravilen način, kot to velevajo navodila proizvajalca. V naši spletni trgovini boste našli številna sredstva za poliranje, ki so preverjeno učinkovita in kakovostna. Za to jamčijo tudi priznani proizvajalci, ki poskrbijo za to, da bo vaša polirna pasta dobro opravila svoje delo, če jo boste uporabljali v skladu z navodili. Pri tem je zelo pomembno tudi to, kakšno krpo uporabite in kako se polirna pasta nanaša na vozilo. Za drobne praske ali manjše poškodbe barve vozila pa so bolj kot polirna pasta primerna različna sredstva za prekrivanje prask, ki so lahko na voljo tudi v obliki pisala. Na voljo so tudi različni voski ter druga različna sredstva za poliranje avtomobila. Oglejte si torej našo ponudbo in si izberite tisto, kar potrebujete!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi