Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Arexons

AREXONS Pasta za čiščenje rok

Sredstva za poliranje

AREXONS Pasta za čiščenje rok

Pasta za čiščenje rok. Učinkovito sredstvo za hitro, globoko in temeljito čiščenje rok, umazanih od trdovratne umazanije. S pomočjo posebne formule kožo omehča in zaščiti. Količina: 5L

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 139083 (8210)
 • Akcija
  Prihranite 9.00%
  29,98
Prihranite z nakupom večjih količin:
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €32,94 , Vaš prihranek:
  9.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Pasta za čiščenje rok. Učinkovito sredstvo za hitro, globoko in temeljito čiščenje rok, umazanih od trdovratne umazanije. S pomočjo posebne formule kožo omehča in zaščiti. Količina: 5L

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Arexons

Leta 1920 je avto začel spreminjati svet. Dvajset milijonov vozil na je že bilo na cestah v Združenih državah Amerike. Stanje v Italiji pa je bilo nekoliko drugačno. Avtomobili so šele postali priljubljeni in le 49.000 jih je bilo proizvedeno vsako leto. 
 
V teh dneh so bratje Achille, Angelo in Carlo Verri iz Milana sklenili sprejeti izziv, ki jih je proslavil. Zgodba se je začela, ko je takrat dobro poznani industrialec in eden najboljših prijateljev Achille Verri-ja prišel domov s potovanja po ZDA. S seboj je prinesel zgodbe in novice o blaginji in napredku. Še pomembneje, s seboj je prinesel nekaj pločevink temne, goste in lepljive tekočine, imenovane indijski Shellac. Avtomobilski mehaniki naj bi jo v ZDA uporabljali za tesnjenje motorja in delovala je kot čarobna zadeva. 
 
Achille Verri se je takoj začel zavedati, da je vsebnost te pločevinke pravo bogastvo. Kmalu za tem so bratje ustanovili svoje podjetje Arexons, ki je bila prva italijanska industrija za avtomobilske kemične izdelke in njihov prvi proizvod je bil Pik tekoče tesnilo. Mnogi drugi izdelki so se kmalu pridružili izvirnemu izdelku, med drugim tudi legendarno Svitol mazivo. Arexons izdelki so nemudoma postali uspešni in dobili bistveni pomen za mehanike in motoriste za servisiranje svojih konjičkov. 
 
Arexons je danes primer italijanske kakovosti. Vsi njihovi izdelki imajo odlično razmerje cena-zmogljivost. Stalne inovacije, investicije, kakovost, skrb za stranke in raziskave novih tehnologij so temelj za njihovo delo in predanost.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi