Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Silux Parts

Svinčnik za odstranjevanje prask

Sredstva za poliranje

Svinčnik za odstranjevanje prask

Vsakemu se lahko zgodi, da kdaj z avtomobilom zapelje preblizu vej ob cesti ali pa mu avtomobil opraskajo na parkirišču. Vzrokov za poškodbe je več, rešitev za te praske pa zelo ugodna in učinkovita. Za vse poškodbe, pri katerih ne bo poškodovana osnovna barva avtomobila, je tu profesionalni odstr ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4708916 (siluxpen)
 • Navodila za uporabo:
  • Odstranjevalec prask nanesite na predel, ki je temeljito očiščen.
  • S pisalom drgnite po praski, dokler ne boste zadovoljni z rezultatom.
  • Odstranjevalec uporabljajte v senci, saj se na soncu hitro strdi.
  • Je vodoodporen, zato bo prestal vse vremenske razmere in pranja.
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 25.00%
  9,50
Prihranite z nakupom večjih količin:
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Brezplačna, €0,00.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €12,66 , Vaš prihranek:
  25.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Vsakemu se lahko zgodi, da kdaj z avtomobilom zapelje preblizu vej ob cesti ali pa mu avtomobil opraskajo na parkirišču. Vzrokov za poškodbe je več, rešitev za te praske pa zelo ugodna in učinkovita.

Za vse poškodbe, pri katerih ne bo poškodovana osnovna barva avtomobila, je tu profesionalni odstranjevalec prask. Deluje na vseh avtomobilih, motorjih, kolesih, ne glede na njihovo barvo. Ker je enostaven za uporabo, je primeren za vsakogar. Praske v laku zapolni in jih naredi nevidne.

Hitro odstranjevanje površinskih poškodb

S svinčnikom lahko lažje in površinske praske hitro in učinkovito odstranimo. Za to potrebujemo le nekaj minut. Kemik je praktičen za uporabo, hkrati pa njegova kemična formula poskrbi, da je rezultat viden le v nekaj minutah.

Svinčnik vsebuje premazno smolo oz. lak, ki tvori zunanji sloj barve avtomobila. Vsaka barva ima dodano plast čistega laka, in prav to je področje na katerem lahko s kemikom odstranjujemo praske.

Profesionalni odstranjevalec prask

Ekonomična dolgoročna uporaba

Prednost kemika ni le v hitrosti odstranjevanja prask, temveč tudi v varčevanju. Uporaba kemika se na dolgi rok obrestuje, saj z njim prihranimo denar, ki bi ga sicer porabili v dragih servisnih centrih. Še posebej takrat, kadar iz majhne praske začne nastajati velika in globlja poškodba, ki pa je s kemikom ne bomo več mogli odstraniti in bomo svoje vozilo morali odpeljati na drago popravilo.

Enostavna uporaba

Kemik za odstranjevanje prask je na voljo v taki obliki, da je posledično tudi enostaven za uporabo. Pero kemika ne vsebuje točno določene barve, zato ga lahko nanesemo prav na vse barve. Oblika njegovega peresa omogoča, da čistilni premaz nanesemo natančno na mesto praske. Kemik ima namreč natančno in koničasto konico, pri nanašanju na površino pa uporablja točno določeno odmerjeno količino kemične formule.

Poleg tega pa si pri tem ne umažemo rok in prstov, saj pri delu nismo prišli v stik s premazom. Pomembno je tudi vedeti, da je premaz brez vonja in neškodljiv za zdravje, ker ne vsebuje toksičnih elementov.

Svinčnik za profesionalno odstranjevanje prask

Razširjena navodila za uporabo

Odvijte vrhnji del pokrovčka ter vstavite belo konico (konico obrnjeno navzdol). Dobro pretresite kemik ter z nežnimi pritiski/sprostitvi (lahko je potrebno tudi do 40x pritiskov) konico dobro navlažite. Uporabljajte pri temperaturi večji od 12°C ter sam nanos sušite pri sončni svetlobi. Sloj nanesite vzdolž in v poškodovano plast laka. Vsa odvečni lak hitro pobrišite s suho papirnato brisačo, saj se izredno hitro suši. Globje praske laka lahko zahtevajo dodatni sloj. Uporaba na lastno odgovornost.  S svinčnikom ni mogoče trajno popraviti poškodb globokih poškodb, ki segajo globoko do kovine. Naš odstranjevalec prask lahko popravi le površinske poškodbe, ki preprečujejo nadaljne poškodbe avtomobilskega laka in barve. Za dokončno popravilo je potrebna profesionalno popravilo pri avtoličaju!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Silux Parts

Podjetje Silux je bilo ustanovljeno leta 2009. Od takrat dalje se trudimo, nadgrajujemo in specializiramo pri izbiri najbolj kvalitetne ponudbe po dostopnih cenah. Ustanovili smo blagovno znamko Silux Parts, kjer vam ponujamo široko izbiro izdelkov iz kategorije dodatne opreme. Najuspešnejši smo v prodaji žarnic in metlic brisalcev, kjer vam zagotavljamo najboljšo kakovost z 12 mesečno garancijo.
Ponujamo različne izdelke od karbonskih folij, pametnih pokrival do organizatorjev prtljažnega prostora. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi