Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Sonax

Sredstvo za čiščenje plastike 1000 ml, 286300

Sredstva za vzdrževanje in servisiranje

Sredstvo za čiščenje plastike 1000 ml, 286300

Čisti in ohranja plastične površine v notranjosti vozila. Zmanjšuje elektrostatični naboj in daje površinski sijaj, ki odbija prah. Vsebina: 1000 ml. 

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 274703 (286300)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 12,08
Prihranite z nakupom večjih količin:
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Čisti in ohranja plastične površine v notranjosti vozila. Zmanjšuje elektrostatični naboj in daje površinski sijaj, ki odbija prah. Vsebina: 1000 ml. 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Sonax

Sonax je bil leta 1950 začetnik na področju razvoja in proizvodnje izdelkov za nego avtomobilov. Danes ima v Nemčiji okoli 350 zaposlenih. Izdelki za čiščenje in nego avtomobilov "Made in Germany", ki se prodajajo tako v Evropi kot tudi na vseh drugih celinah, prepričajo z odličnim učinkom in delovanjem. To potrjujejo tudi številna uspešna testiranja in nagrade neodvisnih testnih inštitutov. Kljub hitremu razvoju podjetja, široki paleti izdelkov za nego vozil in drugimi produkti, je Sonax ostalo družinsko podjetje. Njihove značilnosti so hitre odločitve, motivirani in predani zaposleni ter pripravljenost in sposobnost za inovacije. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi