Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Mannol

Sprej za odmrzovanje Mannol

Zimski artikli

Sprej za odmrzovanje Mannol

Sprej za odmrzovanje Mannol. Lastnosti: tekočina za odmrzovanje učinkovito in v kratkem času zagotavlja taljenje ledu na vetrobranskem steklu avtomobila, hkrati pa tudi preprečuje njegov ponovni nastanek. Vozniku omogoča neoviran pogled in povečuje prometno varnost. Potreba po dolgem odmrzovanju ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 276947 (144265)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 15.00%
  3,32
Prihranite z nakupom večjih količin:
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €3,90 , Vaš prihranek:
  15.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Sprej za odmrzovanje Mannol. Lastnosti: tekočina za odmrzovanje učinkovito in v kratkem času zagotavlja taljenje ledu na vetrobranskem steklu avtomobila, hkrati pa tudi preprečuje njegov ponovni nastanek. Vozniku omogoča neoviran pogled in povečuje prometno varnost. Potreba po dolgem odmrzovanju z gretjem kabine je končana! Izdelek je primeren tudi za odmrzovanje luči, ključavnice, avtomobilskih vrat, pokrova prtljažnika in brisalcev. Uporaba: Sneg odstranimo s površine. Vsebino dobro pretresemo. Sprej držimo pokonci in pričnemo nanašati z vrha v vodoravnih črtah. Počakamo, da se vpije in led stali. Že suho steklo ponovo pošpricamo, da preprečimo nadaljnje nabiranje ledu. 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Mannol

Blagovna znamka Mannol je simbol visoke kakovosti že dolgo časa. Vsak izdelek gre skozi številne teste na posebnih preizkuševalnih napravah. Izdelki so zaščiteni pred ponarejanjem. Leta 1993 je J. Sudheimer ustanovil podjetje v severni Nemčiji, podjetje je specializirano za visoko kakovostna maziva in trgovine rezervnih delov.
 
Leta 2000 skladišče obsega že 2500 kvadratnih metrov in sedež podjetja 350 kvadratnih metrov. Paleto izdelkov v letu 2003 razširi na zavorne obloge, žarnice in druge izdelke za osebne avtomobile. V letu 2006 znaša skladiščni prostor že 5000 kvadratnih metrov. V letu 2008 začnejo izdelovati še amortizerje, ležaje in pasove za avtomobile. Njihovi izdelki so na voljo tudi v Argentini, Braziliji, Paragvaju, Urugvaju in Čilah.
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi