Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Aral

Motorno Olje Aral Super Tronic 0W40 1L

Motorna olja

Motorno Olje Aral Super Tronic 0W40 1L

Motorno Olje Aral Super Tronic 0W40 1L Pakiranje: 1Liter Standardi: SAE 0W40, API SJ/CF, ACEA A3/B4,C2,C3 VW 502.00/503,01/505.00, BMW LL04, MB 229.31/229.51, Porsche A40

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 170114 (2128)
 • Vrsta
  • Motorno olje
 • Količina
  • 1 L
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 13.00%
  10,08
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €11,59 , Vaš prihranek:
  13.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Motorno Olje Aral Super Tronic 0W40 1L Pakiranje: 1Liter

Standardi: SAE 0W40, API SJ/CF, ACEA A3/B4,C2,C3 VW 502.00/503,01/505.00, BMW LL04, MB 229.31/229.51, Porsche A40

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Aral

ARAL je nemški sinonim za kakovostna motorna olja za osebna vozila, tovorna vozila, motorna olja za menjalnike, masti in goriva, zato jih marskikateri proizvajalec avtomobilov priporoča kot prvo izbiro za njihovo avtomobilsko znamko. Bencinske črpalke so prisotne v Nemčiji in Luksemburgu, nekdaj so se uporabljale v večini držav zahodne in srednje Evrope. Družba BP je lastnik blagovne znamke Aral (prej Veba Öl). Blagovna znamka je bila uvedena leta 1924 in je sestavljanka iz nemških besed "Aromaten" in "Aliphaten", ki namigujejo na aromatske in alifatske sestavine, ki jih najdemo v bencinu.
 
Aral ponuja različne proizvode iz naftnih derivatov. Poleg klasičnega bencina, dizelskega goriva in maziv, je tu še zemeljski plin, utekočinjeni naftni plin, kot sta propan ali butan, tekoča in plinasta oblika vodika ter kurilno olje. Veliko Aral bencinskih servisih ponuja širši nabor proizvodov, velikokrat tudi  bistroje. Poleg tega zagotavljajo avtopralnico za čiščenje zunanjosti in notranjosti motornih vozil. Aralov slogan je "Alles super".
 
Kakovostno sintetično motorno olje Aral ima odlične mazalne lastnosti z napredno Aral Synth tehnologijo tudi podaljšuje življenjsko dobo filtra trdih delcev ter omogoča podaljšan interval menjave olja do 50.000 kilometrov. Aral “Low SAPS” tehnologija za optimalno delovanje filtra trdih delcev, odlične mazalne lastnosti v vseh pogojih, omogočajo učinkovito in pravilno delovanje motorja, preprečujejo nalaganje škodljivih usedlin in nečistoč, primerno je za vse bencinske in dizelske motorje, zmanjšuje porabo goriva in olja, zmanjšuje škodljive emisije izpušnih plinov, primerno za vozila s podaljšanim intervalom menjave olja. Motorno olje Aral priporočajo proizvajalci vozil Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Seat, Škoda, Smart, VW.
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi