Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Elf

Motorno Olje Elf Evolution Fulltech FE 5W30 1 L

Motorna olja

Motorno Olje Elf Evolution Fulltech FE 5W30 1 L

Sintetično motorno olje najnovejše generacije, zamenjava za olje Elf Solaris FE/DPF. Razvito za dizelske motorje vključno s turbo motorji (osebna in lahka gospodarska vozila). Posebno prilagojeno zahtevam sodobnih dizelskih motorjev Renault s tehnologijo direktnega vrizgavanja z ali brez sistema ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 170269 (41248)
 • Viskoznost
  • 5W30
 • Vrsta
  • Motorno olje
 • Količina
  • 1 L
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 13.00%
  7,88
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €9,05 , Vaš prihranek:
  13.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Sintetično motorno olje najnovejše generacije, zamenjava za olje Elf Solaris FE/DPF. Razvito za dizelske motorje vključno s turbo motorji (osebna in lahka gospodarska vozila). Posebno prilagojeno zahtevam sodobnih dizelskih motorjev Renault s tehnologijo direktnega vrizgavanja z ali brez sistema ''Common Rail''. Prilagojeno za mestno ali vožnjo na večjih razdaljah. Elf tehnologija zagotavlja trajnostno delovanje v vedno daljših obdobjih menjave olja predpisanih s strani proizvajalcev vozil. Odlične pralne lastnosti ohranjajo motor čist in trajno zmogljiv.

Standardi: SAE 5W30, ACEA C3/C4, RENAULT RN0720 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Elf

Zgodbo o nastanku blagovne znamke Elf je možno izslediti nazaj do leta 1939, ko jo je od samega začetka imela v lasti francoska vlada ter jo prenesela v zasebno last pravnih oseb v letu 1994. V letu 2000 se je ELF združila z družbo Total, ki je trenutno peta največja naftna družba na svetu in strokovnjak v mazivih. Z visoko tehnologijo izdelave maziva, zagotavljajo varčno porabo goriva.
ELF izdelki se prodajajo v 113 državah, med drugim ima vzpostavljeno partnerstvo z proizvajalci avtomobilov Renault, Dacia, Nissan ter močne povezave s proizvajalci originalne opreme. 
 
ELF je legendarna blagovna znamka: svet strasti, tehnološkega znanja in kultura vrhunskih izdelkov. Elf se načelno zgleduje po oddelku za raziskave in razvoj ter je vedno v nekem pričakovanju. Ohranja podobo konkurenčne, učinkovite in strokovne blagovne znamke. Skozi konstantne tehnološke inovacije je blagovna znamka uspeha, zmage in zmagovalcev, zaradi česar je močno zasidrana v zavesti na mnogih trgih. Ima svoj status, karizmo, eleganco in celo prestiž. Dostojanstvena in zadržana, znamka ve kako pritegnili skupnosti z izdelki, ki predstavljajo visoko tehnično dodano vrednost.
 
Ima veliko oboževalcev po vsem svetu, ki prisegajo na njo. 46 let je prisotna v Formuli 1, lahko se pohvali kot res zanesljiva znamka. Vključena je v tudi v motošport: WSR, Endurance, Dakar in motorna prvenstva kot so Kawasaki WSBK, Kawasaki WSS, Moto GP, Moto 2 in Moto 3.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi