Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Mobil

Motorno Olje Mobil 1 New Life 0W40 5L

Motorna olja

Motorno Olje Mobil 1 New Life 0W40 5L

Motorno olje Mobil 1 New Life 0W-40 je popolnoma sintetično motorno olje vrhunske kakovosti za osebna vozila. Posebni aditivi za zaščito zagotavljajo trajno čistost motorja, preprečujejo kopičenje oblog in pomagajo motorju ohraniti svoje lastnosti. Standardi: SAE 0W40, API SN/CF, ACEA A3/B4, VW 5 ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 170750 (9446)
 • Viskoznost
  • 0W40
 • Vrsta
  • Motorno olje
 • Količina
  • 5 L
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 9.00%
  50,29
Prihranite z nakupom večjih količin:
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €55,27 , Vaš prihranek:
  9.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Motorno olje Mobil 1 New Life 0W-40 je popolnoma sintetično motorno olje vrhunske kakovosti za osebna vozila. Posebni aditivi za zaščito zagotavljajo trajno čistost motorja, preprečujejo kopičenje oblog in pomagajo motorju ohraniti svoje lastnosti. Standardi: SAE 0W40, API SN/CF, ACEA A3/B4, VW 502.00/503.01/505.00, MB 229.3/229.5, Porsche A40, FIAT 9.55535 M2.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Mobil

ExxonMobil je največje svetovno javno trgovinsko naftno in plinsko podjetje. Imajo ogromen vir svetovne nafte in plina. So največja rafinerija in trgovec proizvodov iz nafte na svetu, tudi njihovo petrokemično podjetje se uvršča med največje na svetu. Nanašajo se na znanost in inovacije, da bi našli boljše, varnejše in čistejše načine za distribucijo. Zavezali so se, da bodo ohranili svetovno vodilno funkcijo in v ta namen se trudijo nenehno dosegati vrhunske finančne in poslovne rezultate, hkrati pa držati visoke etične standarde ter načelne odnose s svojimi delničarji, strankami, zaposlenimi in skupnostjo. Uspeh je odvisen od njihove sposobnosti, da dosledno izpolnjujejo vedno spreminjajoče se potrebe kupcev. So inovativni in odzivni, hkrati pa ponujajo visoko kakovostne izdelke in storitve po konkurenčnih cenah.
 
Podjetje ima velik portfelj potrošniških, komercialnih, industrijskih, letalskih, pomorskih maziv ter osnov in specialnih izdelkov, ki so med najbolj poznanimi in priznanimi v svojih segmentih. Ponujajo celotno paleto mineralnih in sintetičnih maziv, poleg širokega spektra osnov, asfalta in specialnih izdelkov, kar predstavlja veliko vodilnih blagovnih znamk.
 
Že skoraj 50 let, so vodilna industrija pri razvoju visoko zmogljivih sintetičnih motornih olj - ponujajo novosti, ki presegajo zmožnosti običajnih mineralnih olj. Vsako od njihovih sintetičnih olj pomaga zagotoviti dolgo življenjsko dobo olja, daljšo življenjsko dobo opreme, manj porabljenega olja za odpad in potencialne prihranke energije oziroma porabe goriva. Druge prednosti vključujejo visoke temperaturne sposobnosti, odlično odpornost na oksidacijo, pretočnost pri nizkih temperaturah in zaščito pred obrabo.
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi