Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Nisotec

Olje za motorna kolesa Nisotec 2T 0,5L

Motorna olja

Olje za motorna kolesa Nisotec 2T 0,5L

Olje za motorna kolesa Nisotec 2T 0,5L Pakiranje: 0,5 L Standardi:  Univerzalno mineralno olje za mazanje bencinskih dvotaktnih motorjev motokultivatorjev, kosilnic, motornih koles, agregatov, motornih žag... Mešalno razmerje je 2 do 5%, odvisno od priporočil proizvajalca motor ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 171108 (17247)
 • Vrsta
  • Olje za motorna kolesa
 • Količina
  • 0,5 L
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 13.00%
  2,12
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €2,44 , Vaš prihranek:
  13.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Olje za motorna kolesa Nisotec 2T 0,5L

Pakiranje: 0,5 L

Standardi: 

Univerzalno mineralno olje za mazanje bencinskih dvotaktnih motorjev motokultivatorjev, kosilnic, motornih koles, agregatov, motornih žag... Mešalno razmerje je 2 do 5%, odvisno od priporočil proizvajalca motorja. Ni namenjeno za mazanje dvotaktnih izvenkrmnih motorjev motornih čolnov.

JASO FB/FC, ISO-L-EGB, ISO 13738-2000, SRPS ISO 6743-15

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Nisotec

Na koncu leta 2009 je bilo v Srbiji v podjetju NIS izdelano mazivo za poslovno uporabo, kar vključuje razvoj, proizvodnjo in prodajo nafte in tehničnih tekočin za potrošniške, poslovne in industrijske segmente.
 
Podjetje NIS ima zelo široko paleto izdelkov, tako da ima NISOTEC, ki je izgradil svoj položaj v segmentu standardnih znamk motornega olja na kateremkoli prodajnem mestu, odgovor na konkurenco, ki spada v isto kategorijo. To pomeni, da so prisotna motorna olja od sintetičnih, ki so najboljša v okviru zgoraj navedenih kategorij, do najcenejših mineralnih olj, namenjenih za starejše tipe motorjev. S takšno politiko pozicioniranja pred konkurenco je ostalo manj prostora za dejavnosti.
 
Zahteve glede lastnosti motornih olj so vse strožje. V okviru preverjanja kakovosti NISOTEC izdelkov se uporabljajo kompleksne laboratorijske metode in motorični testi, pri čemer se preučujejo lastnosti, kot so časovni okvir obrabe razvodnega mehanizma, zmanjšanje usedlin, izparilnosti olja, poliranje oblog valja, strižna odpornost pri visokih temperaturah, onesnaževanje okolja in strožje omejitve obstoječih specifikacij. Oblikovalci motorjev in motornih vozil nenehno postavljajo nove in težje pogoje v smislu izboljšave zmogljivosti maziva, s tem pa ustvarjajo pogoje za povečanje učinkovitosti poslovanja podjetja NIS. Želijo izpolnjevati svoje zahteve, privabiti nove stranke, okrepiti in razširiti paleto proizvodov pri zahtevah višje kakovostne ravni, upoštevati nove specifikacije proizvajalcev motorjev in generatorjev. Pri razvoju novih izdelkov upoštevajo morebitne vplive na okolje, zdravje in varnost pri delu.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi