Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Castrol

Motorno olje Castrol Edge Professional LL IV Fe 0W20 1L

Motorna olja

Motorno olje Castrol Edge Professional LL IV Fe 0W20 1L

Kvalitetno sintetično motorno olje Castrol Edge Professional LL IV Fe 0W-20 z napredno tehnologijo Fluid Strength Technology™ je namenjeno najnovejšim bencinskim motorjem skupine VW, ki potrebujejo lahko tekoče olje s predpisano specifikacijo VW 508.00/509.00. Standardi: SAE 0W20, VW 50 ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4482130 (55295)
 • Viskoznost
  • 0W20
 • Vrsta
  • Motorno olje
 • Količina
  • 1 L
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 9.00%
  14,43
Prihranite z nakupom večjih količin:
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €15,86 , Vaš prihranek:
  9.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Kvalitetno sintetično motorno olje Castrol Edge Professional LL IV Fe 0W-20 z napredno tehnologijo Fluid Strength Technology™ je namenjeno najnovejšim bencinskim motorjem skupine VW, ki potrebujejo lahko tekoče olje s predpisano specifikacijo VW 508.00/509.00. Standardi: SAE 0W20, VW 508.00/509.00, Porsche C20.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Castrol

Castrol je vodilni svetovni proizvajalec, distributer in prodajalec ekskluzivnega mazalnega olja, masti in povezanih storitev za avtomobilsko, pomorsko, letalsko industrijo ter sektor za raziskovanje in produkcijo nafte po vsem svetu. Podjetje ima sedež v Veliki Britaniji in deluje neposredno v več kot 40 državah ter zaposluje približno 7.000 ljudi po vsem svetu. Na skoraj 100 drugih trgih so zastopani s strani tretjih oseb, ki tržijo in prodajajo njihove izdelke na lokalni ravni. Dostavno omrežje podjetja Castrol se razteza po vseh 140 državah, ki pokriva 800 pristanišč, sodeluje pa z več kot 2000 distributerji in zastopniki. 
 
Castrol ponuja maziva za skoraj vse domače, komercialne in industrijske aplikacije: avtomobilska maziva (vključno za motorna kolesa z 2-taktnimi in 4-taktnimi motorji, za avtomobile z bencinskimi in dizelskimi motorji, med njihove izdelke sodi tudi široka paleta tekočin za ročne ter avtomatske menjalnike, maziva in voski za verige, hladila, tekočine za vzmetenje, zavorne tekočine, čistila za vzdrževanje, pogonska olja), storitve za avtomobile, motorna kolesa, gospodarska vozila, vključno s težkimi tovornjaki, rudarskimi in kmetijskimi stroji ter napravami. Maziva za letalsko, pomorsko in energetsko industrijo so narejena po sistemu »business to business«. Njihovo globalno poslovanje med drugim zagotavlja konstantno izboljšanje produktivnosti ter okolju prijaznih izdelkov, ponuja pa tudi zaupanja vredno svetovanje, ki je osredotočeno na optimizacijo proizvodnih procesov strank.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi